Férfiak! Írjátok már le nekem, hogy első ránézésre milyen nőket tartotok szimpatikusnak?!
Nálam a bájos kisugárzás, vékonyabb alkat, kedves, aranyos és intelligens viselkedés a nyerô.
Ritka az ilyen…
Szep arc, apolt, jo stilusa van, igyekszik jol oltozkodni.
Ha ez megvan, akkor akarjon engem, ha bejovok neki. Mosolyogjon ram sokszor.
Nekem a barna szem, barna haj jön be, de ha mosolygós, életvidám típus, akkor mindegy a hajszíne.
Számomra az alacsony nők vonzóak, nem tudom miért. 170cm-nél ne legyen magasabb, mivel 183cm vagyok.
Szerintem egy nő tartsa formában a testét, nem mondom hogy legyen sportos alkatú, csak szimplán ne legyen kórosan sovány, ahogy elhízott se. Tehát legyen formás, lehet rajta felesleg, de az idomok legyenek meg.
Nekem a szemüveges nők kifejezetten a gyengéim, én imádok olvasni és szerintem ebből adódóan a szemüveges nőkből inkább kinézem hogy szintén szívesen olvasnak.
Ha egy ilyen nővel sikerülne mélyebben elbeszélgetnem és a fent leírt kinézet is stimmel, és úgy gondolkodik akivel lehet tervezni, lojális típus, életem végéig szerelmes lennék bele.
Hozzáteszem ha álmodok egy nőről mindig máshogy néz ki, de a valóságban nagyon ritkán látok olyan nőt, aki tényleg megragadná a figyelmem.
Egyszer Bsc első félév vizsgaidőszaka alatt hazafelé tartottam és elszórtan üres volt a busz, felszált egy lány akivel összenéztünk, pedig addig egyszer sem néztem előre csak bámultam kifelé az ablakon. Leült mellém és valami papírokat kezdett lapozgatni. Úgy ült le mellém hogy simán volt 8-10 hely a buszon.
Szemüveges, barna haj, világos barna szemszín és amit még nem említettem, vállig érő haja volt. Azóta is bánom hogy nem szólítottam meg, pedig biztos hogy jól sült volna el a dolog.
Én öltönyben és katonai zöld színű télikabátban voltam, borostásan, szálkás alkattal.
Azóta sem találkoztam nála szebb lánnyal, tényleg első látásra... Csak elszúrtam. Még ha netán nem is adta volna meg a számát akkor sem keseredtem volna el, az zavar hogy nem is próbálkoztam. 4 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!