Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lehet, hogy dr. Orbán Viktor...

Lehet, hogy dr. Orbán Viktor valójában nem is Mihály (kép)?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem ChatGPT-t, hogy mi dr. Orbán Viktor második keresztneve, és ezt felelte:

[link]

2023. márc. 3. 20:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%
Én is fényképpárti vagyok, jöhet nyugodtan még, ez is tetszett, még ha ettől lúzerek szenvednek, tombolnak, toporzékolnak is!
2023. márc. 4. 19:15
 22/33 anonim ***** válasza:
61%
20, Nem ez volt a kérdésem! Azt sugalltad a 17. (19:08) hozzászólásodban, hogy valamelyik korábban ide írt angol szó helytelenül volt leírva! Ne mellébeszéljél, hanem válaszolj a kérdésemre, mint egy becsületes, magyar ember: melyik angol szó nem volt itt helyesen leírva!?
2023. márc. 4. 19:19
 23/33 anonim ***** válasza:
46%

Én írtam le két angol szót (boomer, looser), kíváncsian várom én is, hogy melyiket nem tudtam leírni, mert ugye

"angol szavakkal dobálózik anélkül, hogy legalább le tudná írni őket..."

Úgyhogy hajrá, világosíts fel, hol volt a hiba!

2023. márc. 4. 19:24
 24/33 anonim ***** válasza:
46%
De én nem a vesztes szót írtam angolul, ilyet nem is nagyon lehet ide írni az oldal szabályzata szerint. Cumi.
2023. márc. 4. 19:55
 25/33 anonim ***** válasza:
59%
Ne bántsátok szegényt, fáj neki, hogy Orbán Viktorkájáról merészeltetek írni, brühühühühühühühü!!! :'( Neki Orbán Viktor az Isten, hiszen olyan szervilis lelke van a drágaságomnak, hogy arra szavak sincsenek. Nem számít, hogy az egész világ utálja Orbán Viktorkáját, hogy még Orbánkája kedvenc gitárosa is kritizálja, nyíltan "fszfejnek" és "rbancarcúnak" nevezik, neki akkor is Orbán Viktor itt a pápa, és az egész világ hülye, csak Orrrrrbán Viktor és a fidesz tévedhetetlen! Az sem zavarja, hogy Orbán nyáron még azt mondta, a háborút Ukrajna soha nem nyerheti meg, ehhez képest most már azt mondja, hogy Oroszország nem nyerheti meg soha. Ezek ilyen emberek, ilyen a lelkiviláguk, ilyen a gerincük (A mijük, ha-ha!?).
2023. márc. 4. 20:09
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

"De én nem a vesztes szót írtam angolul"

Akkor melyiket? :D

"De én nem a vesztes szót írtam angolul, ilyet nem is nagyon lehet ide írni az oldal szabályzata szerint. Cumi."

Akkor én hogy írtam ide, boomer? :D

2023. márc. 4. 20:14
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

"nyáron még azt mondta, a háborút Ukrajna soha nem nyerheti meg, ehhez képest most már azt mondja, hogy Oroszország nem nyerheti meg soha"

Megfejtés: ennek a háborúnak nem lehet nyertese, csak vesztesei vannak és lesznek.

2023. márc. 4. 21:40
 28/33 anonim ***** válasza:
46%

"Megfejtés: ennek a háborúnak nem lehet nyertese, csak vesztesei vannak és lesznek."

Igen, tudjuk, ez a fidesz központ kiadott legújabb álláspontja. Írj már valami saját gondolatot, már ha képes vagy rá!

2023. márc. 5. 07:42
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

"ez a fidesz központ kiadott legújabb álláspontja"

Forrás?

"Írj már valami saját gondolatot"

Saját gondolat, ami már akkor kapásból adódott, amikor először hallottam, hogy a ballibek elkezdtek ezen problémázni.

2023. márc. 5. 12:00
 30/33 anonim ***** válasza:
42%

Nesze forrás:

[link]

Nem is kérek cserébe sokat, csak egy önálló gondolatot. Már ha menni fog.

2023. márc. 10. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!