Lehet, hogy dr. Orbán Viktor valójában nem is Mihály (kép)?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem ChatGPT-t, hogy mi dr. Orbán Viktor második keresztneve, és ezt felelte:
2023. márc. 3. 20:01
11/33 anonim válasza:
Igen, minél agyatlanabb fiatal valaki, annál inkább szitokszóként használja - miközben meg ki van akadva, ha valaki "bodyshaming"-elni akarja őt... Éljen a kettős mérce...
12/33 anonim válasza:
Igen, elég divatos szó most a tizenévesek körében. Ezzel próbálják lealacsonyítani az idősebb generációt aki nem úgy a tiktokon/facen élik az életüket mint ők.
13/33 anonim válasza:
9# Már miért ne lett volna értelme berakni egy képet, te zseni? Ja, azért, mert te azt írod. Hát a világ nem körülötted forog, lúzer.
14/33 anonim válasza:
"Már miért ne lett volna értelme berakni egy képet"
Mi értelme van? Bizonyítani, hogy a ChatGPT létezik? Vagy bizonyítani, hogy azt válaszolta? Egyiket sem bizonyítja egy ilyen kép. Nem teszi se egyszerűbbé a kérdés megértését, se semmi ilyesmi. Akkor?
15/33 anonim válasza:
Boomer - looser, ez még rímel is. :)
16/33 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet volt berakni a képet. Ki szerint volt még az?
17/33 anonim válasza:
Az a lúzer, aki angol szavakkal dobálózik anélkül, hogy legalább le tudná írni őket...
18/33 anonim válasza:
"Szerintem jó ötlet volt berakni a képet."
Miért?
19/33 anonim válasza:
17, Én eddig csak olvasó voltam, de hozzá kell most szólnom, melyik angol szó nincs jól leírva?
16, +1 jöhet a kép nekem is!
20/33 anonim válasza:
"melyik angol szó nincs jól leírva?"
az megvan, hogy melyik mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!