Marian Cozma jó ember volt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 19:38
1/10 anonim válasza:
miköze ennek a magyar politikához???
2/10 A kérdező kommentje:
Rossz helyre írtam véletlenül.
2010. okt. 5. 19:52
3/10 anonim válasza:
barátai, ismerősei egybehangzóan úg ymondák hogy humoros, barátságos, jó ember volt.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nincsenek is rossz emberek, csak betegek, lelki sérültek meg egészséges lelkűek vannak. Szerintem ő egy egészséges lelkű ember volt, de bármilyen ember is volt, nem ilyen halált érdemelt és nem ilyen fiatalon.
5/10 anonim válasza:
Szerintem jó ember volt. Nyugodjék békében.
7/10 Kleincsillag válasza:
Igen az volt.
Egy angyal..
www.klein.eoldal.hu
8/10 anonim válasza:
nem ismertem,de sztem az volt
RIP
9/10 anonim válasza:
Egy hülye volt. Egy ember, aki egy veseszúrást le akart verni egy emberen aki egy 18 centis késel volt felfegyverezve. Jó hogy részeg volt, de mégis.
10/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló..látom tájékozott vagy nagyon ! Nagyon jó ember volt, én egyszer egy Veszprém meccsen láttam élőben. Én vagyok kb 175 cm ő meg 211 cm. Szó szerint felnéztem rá, mint emberként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!