Mi a véleményetek Fókúszcsoport Ádám és Csokker JÓLVANEZÍGY című youtube műsoráról?
Szerintem nem rossz időnként nézem én is bár meglepődtem
hogy politikával ilyen sűrűn foglalkoznak
Sosem szerettem ezt a beszédhibás beképzelt Ádám gyereket, de adtam neki egy esélyt.
Egyszerűen nem értem, ez mi akar lenni. Valami közepgyenge viccesnek szánt reakcióvideó?
Mennek a videók. Ül mellette egy duci gyerek, aki benyög néha valami kínos poént, Ádámka meg félig csukott szájjal motyog. És ezt nézi több tízezer ember.
Egy másik videóban jó, bár elég nyilvánvaló dolgokat mondanak politikai témákban. Semmi extra.
Nagyjából minden műsorukat megnéztem. Vagyis leginkább hallgattam, háttérben szokott menni. Én a politikai témáiknak jobban örülök. De nem tudom, hogy meddig fogják csinálni. Nekem elég fura, hogy elég gyakran feljön, hogy pihenni mennek, meg majd öreg korukban mit csinálnak, mit csinálnak, majd ha nem lesz a műsor, főleg a ma reggel feltöltöttbe volt egy hosszabb rész erről. Fél év megy kb. a műsor, szerintem korai kicsit. Oké, hogy vannak nehézségek, de én nekem fura, hogy ennyire nyomják a nézők felé. Balázsékhoz tudom hasonlítani őket, hogy Balázsék már 10+ éve csinálják, megértem, hogy azért már fel-fel merül, hogy mi lesz majd. De azért fél év után ne az legyen egy csomószor a téma, hogy mi lesz a műsor után. Már elég rendesen kiégettnek tűnnek a fiúk vagy legalábbis Ádám.
Emellett sokszor előfordul, hogy olyat kritizálnak, beszélnek ki, amit előtte/utána ők is megcsinálnak. Kritikára meg az a válaszuk kb, ez az ő műsoruk, ha valaki jobbat tud, csináljon jobbat (aztán meg kibeszélnek egy hírt, ahol valaki kiakadt a kritikákon).
Plusz van amikor teljesen unszimpatikusan beszélnek egy témáról, mint a gyermekmentes téma, ahol a kritikákra újra sértődéssel reagáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!