Szimpatikus Nektek 6lepes/ fokuszcsoport Ádám?
Nem, pökhendi alak, aki azt hiszi mindenkinél jobban tud mindent, sokszor utána se néz azoknak, amikre hivatkozik, nagyon sokszor személyeskedik és indok nélkül éget be embereket. Amúgy sem szeretem az ilyen önjelölt megmondóembereket, akik nem képesek elfogadni, ha nincs igazuk. Ő is csak azzal szerzett hírnevet, hogy másokat fikázott és nagyobb Youtuberekkel összebarátkozott.
Artikulálatlanul, halkan beszél, olyan, mintha állandóan be lenne nyugtatózva. Azt meg végképp nem értem a videókban, ki az a Teki, aki mindig random üvöltözik/közbedumál a háttérben (miért van ott egyáltalán). Én ezt gondolom és azért írtam le, mert senki nem meri ezt kimondani róla, pedig nem olyan tökéletes, aminek beáll
Nem.
Unalmas és picit sem trendi. Egy zöldségárus középkorú apa jut róla eszembe, aki erőltetni a dolgokat.
az a problémám vele, hogy nem látom, hogy annyira kiemelkedne az átlagból észben, hogy minden témában észt osszon.
Persze, van, hogy igaza van, de amiket elmond, azt bármelyik fórumon profibb módon kitárgyalják.
Ezen kívül humortalan, unalmas, beképzelt, de mindegy lassan már tényleg minden Átlag Jóska videóban fogja az észt osztani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!