Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szimpatikus Nektek 6lepes/...

Szimpatikus Nektek 6lepes/ fokuszcsoport Ádám?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 21:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
43%

Nem, pökhendi alak, aki azt hiszi mindenkinél jobban tud mindent, sokszor utána se néz azoknak, amikre hivatkozik, nagyon sokszor személyeskedik és indok nélkül éget be embereket. Amúgy sem szeretem az ilyen önjelölt megmondóembereket, akik nem képesek elfogadni, ha nincs igazuk. Ő is csak azzal szerzett hírnevet, hogy másokat fikázott és nagyobb Youtuberekkel összebarátkozott.

Artikulálatlanul, halkan beszél, olyan, mintha állandóan be lenne nyugtatózva. Azt meg végképp nem értem a videókban, ki az a Teki, aki mindig random üvöltözik/közbedumál a háttérben (miért van ott egyáltalán). Én ezt gondolom és azért írtam le, mert senki nem meri ezt kimondani róla, pedig nem olyan tökéletes, aminek beáll

2021. máj. 19. 21:58
 2/18 anonim ***** válasza:
36%
*beállítják a rajongói
2021. máj. 19. 21:59
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Kedvelem Ádámot, az értékrendjét és a gondolatait. Természetesen van, amiben nem értek vele egyet, de tipikusan olyan ember, akivel szívesen eltöltenék egy délutánt.
2021. máj. 19. 23:02
 4/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem.

Unalmas és picit sem trendi. Egy zöldségárus középkorú apa jut róla eszembe, aki erőltetni a dolgokat.

2021. máj. 19. 23:41
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Néhány videóját láttam, szerintem korrekt, nem fikáz és nem harsány, mint például a Zsolt kollégája, aki békén néha sok. De ízlés dolga amúgy, valakinek a harsány megmondom a tutit típusú videók jönnek be, nekem tetszik ha valaki csak sejteti a dolgokat aztán tedd össze magad
2021. máj. 20. 14:35
 6/18 anonim ***** válasza:
49%
Azt irigylem tőle, hogy mekkora önbizalma van a semmire..
2021. máj. 21. 07:37
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Bicskanyitogató a stílusa, főképp ebben a vakcina témában. Hát, inkább hiszek egy Pócs-féle ORVOSBAN, mint egy ilyen laikus hülyében.
2021. máj. 29. 00:25
 8/18 anonim ***** válasza:
67%

az a problémám vele, hogy nem látom, hogy annyira kiemelkedne az átlagból észben, hogy minden témában észt osszon.

Persze, van, hogy igaza van, de amiket elmond, azt bármelyik fórumon profibb módon kitárgyalják.

Ezen kívül humortalan, unalmas, beképzelt, de mindegy lassan már tényleg minden Átlag Jóska videóban fogja az észt osztani.

2021. máj. 31. 15:06
 9/18 1112 ***** válasza:
65%
Én kedvelem őt nagyon; szerintem nagyon aranyos, jólelkű, intelligens valaki.
2021. jún. 14. 16:17
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Hol lehetne vele személyesen találkozni ?
2021. jún. 20. 14:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!