Fókuszcsoport Ádám mitől lett ilyen felkapott annak ellenére, hogy nem tud értelmesen és összefüggően beszélni?
Figyelt kérdés
Hebeg-habog a legegyszerűbb mondatban is, láthatóan nem fejezi ki könnyen magát.
Még ha jól nézne ki, fiatal lenne, az megértem, hogy vonzaná a tiniket, de ez sem.
A témái sem egyediek, vagy érdekesek. Akkor mivel emelkedett ki?
Ott van pl. Osváth Zsolti, aki nagyon jól kommunikál, hozzá képest a legkisebb kanyarban sincs
2021. júl. 17. 15:57
1/25 anonim válasza:
Paul Street egyszer megemlítette a videójában, onnantól lett felkapott.
2/25 anonim válasza:
Kihisztizted magad? Akkor léphetünk is tovább.
3/25 anonim válasza:
Én rendszeresen nézem a videóit, fel vagyok rá iratkozva elég régóta. Nem tudom honnan vetted hogy nem tud összefüggően beszélni, szerintem ez általánosságban egyáltalán nem igaz. Tényleg van hogy belekeveredik és megakad egy mondatnál vagy hogy gondolkozik 2 mondat között viszont ilyen mindenkivel előfordul. Témáit tekintve tényleg nem mondható sok esetben egyedinek (mondjuk most a magyar filmes sorozata pont az) de akkor is egy csomó olyan témáról beszél amiről más youtuberek/streamerek nem nagyon szoktak. Elmondja a saját véleményét és igazából ennyi a csatorna lényege. Ő csinált először videót a Máltai lányokról, akkor ugrott meg valamennyit a feliratkozói száma aztán utána még volt 1-2 ilyen videó ami miatt többen követték be. Én szeretem a videót, van egy sajátos stílusa ami nekem bejön de nyilván nem tetszhet mindenkinek.
4/25 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én nem nagyon látok ennyire sok "belekeveredést" a mondandójába egy youtubernél sem.
2021. júl. 17. 16:25
5/25 anonim válasza:
és még SírósRedvának is beszólt a szemétje.
6/25 anonim válasza:
3-as!
Mert nem tud és még stílusa sincsen. Ráadásul egy férfigyűlölő hulladék. Ha szereted meg követed, az téged minősít.
7/25 anonim válasza:
#6 Szinte az összes videóját láttam főleg a frissebbeket és egyik alapján sem nevezném férfigyűlölőnek. Neked ez melyik videójából/kijelentéséből jött le?
8/25 anonim válasza:
#4: azért nem látsz, mert 2-3 másodpercenkénti, 5 szavankénti vágás a trend. Millió kis darabból van összerakva a videók nagy része, így ki van húzva a baki is belőlük.
9/25 anonim válasza:
Én azért nem értem, mert semmi extra nincs a videóiban. Elmondja a véleményét, ahogy azt teszik naponta több százezren Facebookon vagy mint itt GYIK-en. Ráadásul nagyon vontatottan. Az első 1 percben fixen totál nem oda illő témákról évődik a haverjával, azt pedig 3 másodpercenként megállítja a videót és percekig nyökög olyan dolgokról, amit 2 mondatban el lehetne mondani.
10/25 A kérdező kommentje:
Igen, ez a béna nyökörgés a meglepő nekem is
2021. júl. 17. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!