Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fókuszcsoport Ádám mitől lett...

Fókuszcsoport Ádám mitől lett ilyen felkapott annak ellenére, hogy nem tud értelmesen és összefüggően beszélni?

Figyelt kérdés

Hebeg-habog a legegyszerűbb mondatban is, láthatóan nem fejezi ki könnyen magát.

Még ha jól nézne ki, fiatal lenne, az megértem, hogy vonzaná a tiniket, de ez sem.

A témái sem egyediek, vagy érdekesek. Akkor mivel emelkedett ki?

Ott van pl. Osváth Zsolti, aki nagyon jól kommunikál, hozzá képest a legkisebb kanyarban sincs

2021. júl. 17. 15:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Csoki és Teki két különböző ember.
2022. júl. 16. 17:42
 22/25 anonim ***** válasza:

21: Ádám hol Tekit mond, hol Csokit és én teljesen abban a hitben voltam, hogy az egy és ugyanaz az ember. Köszi, hogy ezt tisztáztad nekem.

Az utóbbi pár videóban ("Jól van ez így") folyamatosan Csokker-nek szólítja a fiatalembert Ádám.

Tudod véletlenül a "polgári" nevét?

Rettenetesen sokat dobott a minőségen, mert sokszor teljesen más a véleménye mint Ádámnak és ki is mondja azt.

Remekül kiegészítik egymást.

2022. dec. 8. 15:52
 23/25 anonim válasza:
45%

Ádám kicsit szétszórt, se több, se kevesebb. Azért ha valaki elvégez egy egyetemet, ott azért már van valami a sisak alatt. Nem kommunikáció szakon végzett valóban, viszont nagyon jó az önértékelése és van igénye a fejlődésre, szerintem még fog alakulni.

A műsora kapcsán a nézettségi adatok is azt bizonyítják, hogy megtalálta a piaci rést, van igény a műsorára, ezt felülbírálni mikor a srác megél belőle elég értelmetlen...megafonos hangulatkeltés.

Osváth Zsoltira én szinte csodagyerekként tekintek, ahonnan jött és amit elért, szerintem az hihetetlen, ennek és a kiváló beszélőkéje ellenére biztos vagyok benne, hogy lexikális tudásban Ádám mérföldekre lekörözi.

Javaslom a továbbiakban csak olyanokat nézz akinek tetszik is a műsora, túl rövid az élet, hogy az ellenkezőjére pazarold.

2022. dec. 30. 18:59
 24/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem akarok bunkó lenni, de azért 1-2 itteni kommentból is látszik, hogy milyen emberek rajonganak érte..

Szóval azért, mert Magyarországon azért elég alacsonyan van rész, legtöbbször bőven elég, ha egy videósnak van kiállása és egy picit enyéni, és a sok kamudiplomás titkárnő és árufeltöltő már hanyatt is esik a sok közhelyes igazságtól, amit összehordanak.

Tényleg elképesztő, hogy ez az Ádámka ilyen durva beszédhibával (konkrétan mintha mindig a szájában lenne valami) és szerény szókinccsel főállása videós lehet, ahelyett hogy az Aldiban kasszázna.

Bár sokan a kőbuta Bochkort is intelligensnek tartják, így nem meglepő, hogy Ádámka egy értelmiségi (khm) videós.

2023. márc. 6. 18:39
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként elég gerinctelen a csávó, ok nélkül nekiesett Paxelnek, ráadásul nem tudta értelmezni a videóját, tipikusan egy élősködő videós, aki bárkinek nekimegy egy kis nézettségért.
2023. márc. 6. 18:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!