Fókuszcsoport Ádám mitől lett ilyen felkapott annak ellenére, hogy nem tud értelmesen és összefüggően beszélni?
Hebeg-habog a legegyszerűbb mondatban is, láthatóan nem fejezi ki könnyen magát.
Még ha jól nézne ki, fiatal lenne, az megértem, hogy vonzaná a tiniket, de ez sem.
A témái sem egyediek, vagy érdekesek. Akkor mivel emelkedett ki?
Ott van pl. Osváth Zsolti, aki nagyon jól kommunikál, hozzá képest a legkisebb kanyarban sincs
7-es!
Volt egy videója a 6lépésnél, amit a meleg haverjával csinált.
Itt egy korrekt összefoglaló a csávóról:
Nagyon sok youtuber van akire ráillik a leírásod, de szerintem Ádámra kevésbé.
Van mikor megakad a mondandójában, de szerintem nincs olyan ember aki nem. De lehet sokszor felvenni egy videót és újravágni akkor még a hebegős habogós ember is a neked megfelelőnek fog tűnni.
A kinézetnek mi köze van a videós tartalmához? Nagyon sok videós van akinek a külsejéről semmit nem tudunk még is sikeres. Oké beszél a kamera előtt látni kell, de pont nem a kinézete a lényege a videóinak.
Ezzel nem értek egyet, szerintem vannak érdekes témái. Én szeretem, hogy kielemez videókat, hogy mi a szar benne és mire kell figyelni. Tudom ez nektek fikázás, de ha nem értek egyet akkor elfogadom, hogy más véleménye van és nem lehülyézem, meg fikázásnak hívom. (amúgy nem egy olyan videója van ahol igényes jó videósokat elemez ki akkor az is fikázás?.) Én pl.: azt szeretem benne, hogy probál logikusan, mindenre kiterjedve véleményt mondani.
Magyarországon elég nagy az igény ilyen Ádám-féle átlagnál egy picit értelmesebb "mindentudó" emberek bölcsességeire.
Belenéztem pár videójába: a csávó kissé beszédhibás, iszonyú unalmasan is beszél, de ez egy dolog.
Viszont én semmi olyat nem hallottam tőle, amit ne írnának le jobban mások bármelyik fórumon.
Totál szürke egér a csávó, még csak intelligensnek sem mondanám.
Azért az érdekelne engem, hogy ha valaki valakit nem szeret, nem érdekli, nem tetszik neki, akkor mi a bánatos francért áll neki gyakorikérdéseken kérdezgetni róla? Ezzel tölteni a szabadidejét :DDDDDDD
Istenem... Meg az is, amelyik idejár köpködni róla. Minek? Most komolyan azzal foglalkoztok szabadidőtökben, hogy gyűlölködtök Schobert Norbiról, vagy Nagy Ádámról.. Értelmes! Tényleg! Ha nekteka mazochizmus a hobbitok, akkor fröcsögjetek csak. Bár biztos sokan telibe kiröhögnek titeket érte, mert én tuti :DDDDDDDDDDDDD
Ádám nagyon jó videókat csinál. Osváth Zsoltit is megnézem, bár már egyre ritkábban. Nem szeretem, ha nyomasztanak, viszont Zsolt az utóbbi fél évben mást sem csinál. Bármi legyen a téma, mindig az lesz a vége, hogy a magyarok homofóbok.
Igen, azok. Ez nem újdonság. Felesleges ezt szajkózni, mert ez bizony soha nem lesz másként. Szokjon hozzá, vagy menjen el más országba.
Vissza Ádámra.Jó témái vannak, amikre fel is készül. Jók a meglátásai. Pont az előbb néztem meg a legújabb videót, amiben végre Teki is a mikrofon elé ült. Két "SzittyaNagyMagyarKeresztény NER-várományos" csinált magából országos bohócot Ádám legutóbbi videója kapcsán.
Teki meg Ádám tök jól elvitatkoztak egymással, a két "Paprikajancsit" meg csak hallgatták. Ennyi ostobaságot általában Hollik, vagy Szíjjártó szokott magából kiömleszteni. Ők nem vették észre hogy ostobák,viszont a napomat bearanyozták a "Szent Hitükkel".
Még mindig felnevetek, ha ez vagy az az eszembe jut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!