Fókuszcsoport Ádám mivel foglalkozik ?
Figyelt kérdés
Csak Youtuber ?2022. jan. 7. 15:44
2/17 A kérdező kommentje:
értem
2022. jan. 7. 15:55
3/17 anonim válasza:
Van kozgazdasz diplomaja, elotte pedig operatorkodott. Most teljes allasban YT.
5/17 anonim válasza:
Régen magánvállalkozó operatőr volt, ma pedig a YouTube reakcióvideókat gyártja trendi témákra a fiataloknak megállás nélkül ugyancsak magánvállalkozóként.
6/17 anonim válasza:
"Reakcióvideók trendi témákra" 😅🤣
7/17 anonim válasza:
#6 mi ez a nevetés, vagy mire gondolsz?
legújabb videóiban egyszerűen felkapott (trending) fiatalos videókra készített reakcióvideót...
Cresser, Csuti, GWM, Kulcsár Edina, Csecse Attila, Csávók Tinder
Ennek mi értelme? Trash videókra hozzáadott érték nélküli reakcióvideó... Ugyanaz a szint
8/17 anonim válasza:
És azt elfelejtettem hozzá tenni hogy liberális is.
9/17 anonim válasza:
Úgy tudom egy kocsmában dolgozik.
10/17 anonim válasza:
ugyan liberális vagyok, de sztm a 7esnek totál igaza van.
a magyar embereket minősíti, hogy ilyen Ádám-féle átlagos képességű nagypofája megmondóembereknek ennyi megtekintésük van.
a legújabb videójában Paxelnek esik neki: tele van a videója ellentmondássokkal, ráadásul úgy van megvágva a részletek paxel videójából, h teljesen más értelme van a mondatainak.
ez bizony erősen trash kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!