Szervál kérdése:
Adam Lambert meleg? Pff BIZONYÍTÉK?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el Adam Lambertről ogy meleg lehet hogy valaki az ő frizurájával melegedett xD de azért nem hinném róla!Ki mondja azt hogy meleg?Akkor bizonyíték?Gyerünk!2010. szept. 30. 17:11
11/14 anonim válasza:
igen meleg de nem baj ez nem zavar engem remélem egyszer majd összefutok vele:P
12/14 anonim válasza:
Ejj csajok igenis tudom milyen utat járt be azon kivül hogy a lemezkiadót seggberakta párszor.Ugyan már itt egyedül én vagyok hetero vagy mi a faszom?A csajok minden ilyen buzulásos izére buknak például még Justin Barbár vagy ki a tököm az! Ugyan már!
13/14 anonim válasza:
Neeem háni,nem te vagy egyedül hetero,hanem te vagy egyedül ekkora paraszt!:)
Szóval ne szólj bele olyanba amiről fogalmad sincs. Nem tudod ki az az Adam Lambert és hogy mit csinált/csinál! Úgyhogy foglalkozz csak a nyomorúságos életeddel.
És mi,lányok nem az alapján szeretünk valakit hogy mi a szexualitása. Én pl utálom Justint,Adam viszont az Idolom.De mellesleg,igen kedvelem a melegeket!
14/14 anonim válasza:
Bla bla bla nem irom le mégegyszer azt amit már leirtam de kitörölték.Ez a buzeráns akiről dumálunk nem ér meg ennyi betűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!