Mit keres Stohl Luca híradósként?
Televíziós újságíróként diplomáztam médiaszakon. Van három nyelvvizsgám (angol, német, francia).
Bennem van a hiba, hogy felháborít, hogy S. Luca (kinek apja a híres színész) előbb megkap egy vezető állást, ráadásul híradós státuszban, mint az, akinek ez a tanult szakmája?
Ő táncművészetin végzett. Azt gondolnám, pont a híradózás egy olyan pálya, amihez kell a szakirányú tudás, a felkészültség, mindaz, amire az egyetemen kiképeztek minket.
Luca táncosnő.
Mi legitimálja, hogy a híradós székben ő ül, és nem én vagy valamelyik kollégám, akik szintén ezt tanultuk, erre készültünk, emiatt hoztunk sok áldozatot, amíg elvégeztük?
(Nincs nyílt verseny, tehát meg sem tudod pályázni, ezt házon belül eldöntötték, hogy L., és kész.)
Kereskedelmi tévénél van ez nem? Ott a cél a profit. Ha nem lenne képes a kiscsaj profitot termelni, akkor az utcába se engednék be, nemhogy stúdióba. Mivel profitot képes termelni, a munkáltatója elégedett vele, ezért gondolom jól csinálja. Mivel nincs sulija, mégis jól csinálja, ez a sulikat minősíti. Mindent amit megtanítanak, el tudja látni egy utcáról beesett ember is.
Na, hol a hiba a fenti gondolatmenetben?
Én speciel nem gondolnám hogy a hiradós bemondók mást is csinálnak a felolvasáson kívül, esetleg felvilágosíthatnál minket hogy mit csinálnak még.
Gondolom az eredeti 14-es választ törölték, mert a mostani elég hasznosnak tűnik.
Egyébként te szivesen vezetnél hiradót egy ilyen hazugsággyárban? Én nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!