Jönni Pride-al, meg focimeccsel meg ilyen f.szságokkal... Ne térjünk el a tárgytól, ismert emberekről, művészekről van szó, akik felvállalják a politikai hovatartozásuk és az milyen reakciókat szül a választópolgárok körében, de mint írtam én nem akarom a jobboldalt ezzel emelni, én a baloldalt akarom kritizálni! Ha tágítjuk ezt a témát annyira, amennyire Te szeretnéd erőltetni és ha már Kulkát említettem, Kulka János Ő maga számolt be arról, hogy a coming outját ahogy kezelte a magyar lakosság az számára csalódás volt, mert azt gondolta, hogy nagy port kavar ezzel, ami pedig elmaradt!
Kit érdekel hogy Te azzal jössz, hogy a Pride-on résztvevőket inzultus éri, hogy a focimeccsen f....pó c....nak nevezik az ellenfelet, hisz mindkét fél eleve ezt teszi, szóval nem a zártosztályt kell felhozni ellenpéldaként és így vagy úgy, lehet erről vitázni, de e két térfélen mindkét sarokban álló pofozza egymást! Arra adjál értelmes magyarázatot, hogy történhet meg az, hogy valaki pusztán azért, mert kijelenti, hogy Fideszes, azt életveszélyes fenyegetések érik!!! És ez igenis szélsőséges viselkedés, erősen az! Pride-ról annyit, hogy bár elítélem, mélységesen elítélem, ha bármiféle inzultus éri azt, aki nem heteroszexuális, de a világ 98%-a heteroszexuális, hogy abban a 98%-ban, van olyan, aki vérre megy azért, mert valaki ebbe nem tartozik bele, hááát arra van esély, arra is, hogy emellett még jobboldali is, de hogy valakit azért ér inzultus, mert a többséghez tartozik... e kettő hogy hozható össze egy lapra? 52 emberből 2 ember nehezebben jellemzi a közösséget, mint 35 emberből 2 ember!!! Azért ezt gondold végig, mert ez felrúghatatlan tényszerűség! DE igazad van, pontosítok ha pontatlannak tűntem, mindkét oldalon példa az van! Az utolsó mondatommal pont ezt akartam elkerülni, hogy ebbe az irányba terelődjön a beszélgetés, mert ennek nincs értelme, én nem a jobboldalt emelem, én a baloldalt akartam kritizálni és lehet akár az is, hogy a jobboldal sem jobb! Tőlem...! Mondhatod, lesz-rom még akkor is lesz-rom, ha igazad van és igazat kell adjak, nem esne nehezemre, de attól még a baloldal is ugyanolyan gusztustalan marad, ha ez a viselkedés jellemzi!!! Még egyszer leírom, mert nehezen megy át, 35 emberből álló közösséget előbb jellemez 2 ember viselkedése, mint 52 emberből álló közösséget 2 ember viselkedése!!! Érted???? Szóval kritikát megb...ni azzal, hogy a másik sem jobb, azt nem lehet, mert értelmetlen! Csak ezzel az értelmetlenséggel megy el immáron a 2. évtized, mióta ott tartunk, hogy nem értjük egymást, mert nem értjük a magyart!
Jelenlézével bánt minket, hogy bármerre fordulok ő ott van...
Sztem neki is es kindenkinek az lenne a legjobb ha tenylegesen visszavinulna
"Arra adjál értelmes magyarázatot, hogy történhet meg az, hogy valaki pusztán azért, mert kijelenti, hogy Fideszes, azt életveszélyes fenyegetések érik!!! "
Nem történt ilyen. ( Szemben pld. Kálmán Olga jobboldali alak általi, bizonyított életveszélyes fenyegetésével.)
Folyamatosan figyelmen kívül hagyjátok azt tényt, hogy nem a fideszsessége miatt utálják, hanem a képmutatása miatt, elvtelensége, és irritáló magamutogatása miatt. Más, vállaltan fideszes közszereplőket, művészeket nem fenyegetnek. ( Már persze ha őt egyáltalán fenyegették. Kálmán Olga feljelentést tett, t.g. nem. Jó eséllyel ez is csak egy kamu, amivel címlapokra akart kerülni.))
Itt is lehet olvasni ilyeneket:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__6..
" Pl. Páger Antal menekülni kényszerült..."
Merthogy náci és antiszemita volt.
És nem a kommunisták miatt kellett menekülnie. Még azok hatalomra jutása előtt, '45 márciusában emigrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!