"A válaszokból úgy tűnik, hogy ellenzéki érzelműek a halálos fenyegetők."
Na, ez aztán komoly megállapítás. :-)
"gyilkolásból van gyakorlatuk, elsősorban a baloldaliaknak."
Ja, ja! Az a sok baloldali náci és nyilas...
Nyomozd ki, hogy kik fenyegetik, mi köze, hogy kire szavaz az ember??
Amúgy meg nincsen parlament.
Ez az egész az ország szellemi színvonalát és morális értékrendjét mutatja.
A libsik a hungaryn tombolnak, a nácik a kurucon, a fideszesek meg mindenhol.
Egyet viszont nem értek. Valamelyik nevesebb libsit nemrég megfenyegette egy bolond fószer, akit aztán le is kapcsolt a yard kb 1 napon belül.
Akkor 100 fenyegetés után miért nem tesz feljelentést ez a hölgyike? Ha tényleg igaz a dolog, akkor ezt a 100-at is el lehetne fogdosni elég könnyen, nem?
#10:
Gyilkolásból nekem is van gyakorlatom. 3 éve játszok a Dead by Daylight-al, a láncfűrészes gyilkossal tolom a legjobban, de van, hogy a medvecsapdás gyilkossal gyilkolászok benne. Na most akkor én is baloldali, ellenzéki vagyok?
12
Rákosi és Kádár élen járt a gyilkolásban. Marosán nyíltan hirdette: Mától nem tárgyalunk, mától lövünk! Betartotta szavát, egymás után dördültek országszerte a sortüzek.
Mivel és hogyan bánt, és kik azok a "minket"?
"hogy ellenzéki érzelműek a halálos fenyegetők"
Pedig az első oldalon többen leírták, hogy azért utálják, mert fideszes. Innentől logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!