Tóth Gabi művésznőt miért támadják?
Mivel ő énekesnő, ezért leginkább a művészete miatt lehetne, ha valakinek nem tetszik a stílusa, az előadásmódja stb. De itt nem erről van szó. Ő felvállalt egy gondolatvilágot, egy értékrendet, amely szerint ő is él. De senkit nem sértett meg ezzel. Akkor miért támadják?
Mert hiteltelen, kirakatember.
"Ő felvállalt egy gondolatvilágot, egy értékrendet, amely szerint ő is él."
Valóban alaptalanul támadnák, ha aszerint élne. De ezzel ellentétben ő játssza a nagy keresztényt, közben meg a kamerába rázza a kipakolt melleit és ocsmányságokat beszél. Aztán eltelik egy nap és közli, hogy őt a hite miatt támadják.
Gyümölcseiről ismerszik meg a fa, ahogy a kereszténység tanítja. Vagy azt is mondhatnám, hogy a hit tettek nélkül halott.
Mert hiteltelen, képmutató és ostoba.
A "művészete" meg egy rakás lócitrom.
Az egész nő tömény giccs.
Érdekes, a testvérét miért nem támadják?
" felvállalt egy gondolatvilágot, egy értékrendet, amely szerint ő is él. "
1. Nem él úgy.
2. NER-hez közelinek lenni elég jó biznisz, valószínűleg inkább ez állhat a háttérben.
Én rajta nőttem fel. Elég volt, Fekete virág, Ami a szívemen a számon...
Hogy mondjam...szerettem :) mostani stílusa nem áll közel hozzám. De nem bántom emiatt. Csak hiányzik.
Talán ilyesmikért (is):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!