Az olyan celebek mint Tóth Gabi miért fogadják el olyan nehezen, hogy egy ország lenézi őket azért mert a Magyarországot kifosztó állampárt szekértolói?
Mert a saját közegükben egymást dícsérik, és bíztatják magukat, micsoda remek emberek ők maguk.
Ezért vannak saját üdülőhelyeik, hogy ne kelljen nem NER-es (értsd rossz magyar) emberekkel nagyon találkozniuk.
Ezért üdül inkább pocak úr is az Adrián, bár róla lévén szó ez lehet sima hazug piár fogás is.
Ez az "ország" pl. anno nekiment a Quimbynek is mert fel mert lépni Tusványoson.
Valószínűleg eddig se te tartottad el Tóth Gabit, szóval azzal hogy te köpködöd nem sokat veszít.
ma 09:47
Igen létezik véleménybuborék, többek között te is abban élsz ha azt hiszed hogy Tóth Gabi hülye és olyant csinál amivel olyan sok rajongót/pénzt veszítene.
Bezzeg mondjuk Demszky, ő itthon vett euró milliós nyaralót, mert őt szeretik az emberek. :)
2# -es vagyok, és nincs igazad 3#.
Mivel politikailag független vagyok, tájékozott, és van közvetlen érintkezésem minden "érintettel", objektíven fel tudom mérni, és ki tudom jelenteni, hogy rendkívül káros a nemzetünkre amit a jelenleg regnáloó magyar kormány képvisel.
A tóthgabi, győzike, ákos, rákay, stb jelenségek ennek a része, kibontása.
Elfogadom hogy sokan benne-velük élnek, olyan "szemüvegeket" viselnek, amely torzít, de bízom benne hogy majd idővel leveszik.
a többséget semennyire nem érdekli, jobboldaliakat sem
esetleg szemezgessünk a gyurcsányista szekértoló művészek között is? hogy egy koncz zsuzsa mennyire nulla művészeti értéket képvisel?
Nézzétek miket osztogatnak a lipsik róla! Mi ez óvoda??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!