Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Megkapta már valaki Avram...

Megkapta már valaki Avram websopjàból amit rendelt?

Figyelt kérdés
Húgim kérte rendeljek neki nyaklàncot, én útàlom a bizsukat, mikor kaoptàtok meg? Olvasom most egy hónap akàr.... Lehet visszakérném a pénzt... Én annyit nem vàrok

2022. aug. 16. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendelés előtt kellett volna kérdezni, akkor elmondták volna hogy ő is kínából rendeli meg és adja el ötszörös áron ugyanazt, amit te is meg tudtál volna kínából rendelni. Nemcsak heteket vársz a kiszállításra, de még jól le is húztak pénzzel, és kapsz érte egy gagyi ékszerutánzatot.

Hogy mik a lehetőségeid ilyen esetben, nézd meg újra az oldal ÁSZF-ében, hiszen ezeket a feltételeket fogadtad el a megrendeléskor (vagy el sem olvastad, azt sem tudod mivel jár a rendelés, csak úgy bevásároltál?).

2022. aug. 17. 07:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Hhàt jó húgim kérte nekem ezek csunyàk jo lessz alirol is
2022. aug. 17. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kamu kérdést, nyilván megnézted, hogy 30.nap vagy azon túli a kiszállítás. Itt teszed a h@lyet, vagy csak simán Avram vagy aztán nem nagyon megy a rendelés és itt próbálod megtudni ki rendelt meg ki nem.
2022. aug. 17. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyebkent legalis,amit csinal?
2022. aug. 31. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Az összes kiskereskedelmi szolgáltató így működik: megveszi a gyártótól vagy nagykertől, és az adókat és saját jutalékát rátéve adja el neked. Mivel kereskedni nem csak cégek tudnak hanem egyéni vállalkozók is, az ilyen dropshipper üzletek is legálisak (ha számlát ad róla), és rengetegen élnek abból, hogy helyetted megrendelik Kínából a cuccot és eladják többszörös áron. Ez a "buta" vevő tanulópénze, hogy aki fél online fizetni és külföldről rendelni, vagy nem tudja hogy minden Kínából jön és ő is meg tudná venni, akkor majd helyette a drophipper elvégzi azt a 10 kattintást és elkéri érte a jó pénzt.
2022. aug. 31. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Haat,nem tudom... Szerintem igencsak ram szallnanak az illetekes szervek,ha pl felvasarolnam a tesco/spar/penny/metro termekeit,es sajat kis boltomban eladnam... nem kell engedely az adott "nagykertol",ahonnan o beszerzi?
2022. aug. 31. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!