1/22 A kérdező kommentje:
Szeretnék tőle rendelni de elég drága és nem tudom milyen a minőség stb
2022. aug. 5. 16:51
2/22 anonim válasza:
Minden Aliexpress beszerzés ötszörös áron eladva. Azaz bóvli kínai tömeg gyártott cuccok. De úgy sejtem ez egy fordított alákérdezés, azaz tudod hogy mit és miért kérdezel, de úgy adod elő, mintha mások magyaráznák meg végül neked, hogy mi a helyzet.
4/22 anonim válasza:
Azért ilyen pofátlan árképzéssel már régen találkoztam. Ezeket a szarokat akkor sem hordanam, ha fizetnének. Irgalmatlan igénytelen, proli az egész. Kétezres évek volt menő max, de szerintem akkor se nagyon, ma meg pláne full ciki ilyen retkes gagyi cuccokat hordani.
5/22 anonim válasza:
Krva gaz,legalabb annyira,mint maga az a "no" szeru leny.
6/22 anonim válasza:
Figyelj, az aliexpresszrol rendeli, ugyan azokat a képeket is használja, ami az alien van. Ott olcsóbban rendeled, Avramnál kétszeres áron. És ugyan annyi a szállítási idő, vagy Avramnál még hosszabb! 😆😆 Ezzel az a baj, aki olyan hulye, hogy nem tudja Google keresztül megnezni, hogy ezek a termékek szátalan külfödi kínai webshopban kaphatóak, az meg is érdemli. Ha már csak 60-70 ember megvásárolja a dupla áras termékeit, már akkor is millió felett van... Szégyen, aki annyira hülye, hogy képtelen az internetet annyira használni, hogy legalább azt megtudja nézni, hogy Avram által forgalmazott termékek, mind mind gagyi cuccok az alieexpresszrol. Vásárolj tőle, ha hülye vagy, bocs
7/22 anonim válasza:
Nem beszélve arról, facebookon posztolt videojanal vegig oldották, még a képeket ia berakták alierol, amiket ő használ. Mert, azt mondja, hogy ez sehol máshol nem kapható, közben meg az okosak, mind utana neztek, hogy az összes cucc az oldalán mind ales termék, amit ráadásul sokkal olcsóbban megtudsz venni ott, mint Avramnál. Persze. Kitorolt minden kommentet, nehogy az olyan hülyek, mint te, ne vásároljanak tőle. Rájojenek, hogy az egész átb@szás és lehúzás. Ugyhogy az év legnagyobb üzlete ez, megrendelni a kínai külföldi oldalakról ezeket a szarokat és kétszeres áron eladja. Mentsd le az oldaláról azokat a képeket, amik tetszenek. Töltsd le a Google lens alkalmazást, és illeszd be az avram termékes képét. Azonnal kidobja, hol kaphatóak a termékek, ráadásul még azt is látni fogod, hogy ő használja ezeknek az oldalaknak a termékfotóit. Jó vásárlást, tegyél csak hozzá a következő mutezjehez ennek a senkiházi, ingyenélő reteknek.Hagy húzzon le 🤣🤣🤣
8/22 anonim válasza:
Rengetegen félnek a neten fizetni, és inkább megveszik többszörös áron utánvétellel, ezért ekkora üzlet még mindig dropshippernek lenni. Hiába látja valaki hogy kínából ugyanaz töredék áron kapható, nem meri megrendelni, mert telebeszélték a fejét azzal, hogy ha megadod a bankkártya adataidat akkor ellopják a pénzed és tilos előre utalva fizetni, mert átvernek.
Facebookon a streaming szolgáltatók reklámkommentjei a legjobbak, ahol komoly meggyőződéssel írják, hogy ez mind átverés és csalók, óvakodjon mindenki, hiszen ingyenes a próbaidőszak és mégis bankkártya adatokat kér tőled.
9/22 anonim válasza:
Csak utolsó Avram esetében az S vicc, hogy csak kártyával lehet az oldalán fizetni, nincs utánvét és ugyanannyi a szállítási idő, mintha aliról rendeled. Szóval színvonal nulla nála. Gondolom befosott, hogy ha utánvét, jönnek a kamu rendelések, hogy jól megszivassak. Amúgy nagyon rá vannak állva az emberek. Mindenkinek leesett, hogy csak S lehúzás, csak a kihasználás, csak a pénz. Azzal is megutáltatta magát, aki korábban kedvelte.
10/22 A kérdező kommentje:
Fhu de gáz... Megtaláltam olcsóbban és megrendeltem. Hogy lehet ennyire átverni az embereket? Ráadásul bizsu is
2022. aug. 7. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!