Ávram feltöltette a száját?
2022. júl. 24. 19:19
1/8 anonim válasza:
Szerintem eddig is fel volt neki csak tagadta.
2/8 anonim válasza:
Eddig is fel volt toltve... Egyebkent csak en gyanitom,hogy unra terhes? Mar reg volt olyan kep feltoltve,amin latszik a bele is.
3/8 A kérdező kommentje:
Én sajnos ezt nem tudom, nekem csak az tűnt fel, hogy milyen nyúzott vagy nem is tudom nagyon elcseszte az arcát. De a terhességtől is lehet. Mintha nem valami jó szakembert választott volna, ha töltette. De itt olvasgattam és most látom, hogy átverte az embereket és lopott, szóval azért elkeserítő, hogy ő valójában milyen.
2022. júl. 30. 19:02
4/8 anonim válasza:
Az elejétől kezdve sejtettem, hogy milyen, de őszintén szólva megkedveltem. Viszont a könyvére sokan panaszkodtak, annak idején.
Kérdező én a feltöltött videót se bírtam megnézni. Szerintem még botox is van, ami nem baj, de minek, alapból szép nő, minek most b*ssza szét magát.
5/8 anonim válasza:
Meg nekem kicsit ilyen szembekopes kategoria,hogy fogadd el magad,ne foglalkozz masok velemenyevel,erre o az,aki folyamat valtpztatgatja a testet, es raadasul nem 1-2 videojaban pedig banto megjegyzeseket tesz emberekre kulsoje alapjan,pl insta sztorikba. Nagyon szegyen az a no... teljesen lelkiszegeny
6/8 anonim válasza:
Szerintem eddig is fel volt töltve,de most meg végképp túl tolta,ronda lett.
Régebben kedveltem is,de most az újabb videóit nem bírom végig nézni,kènyes.... beképzelt és állandóan visit.
7/8 anonim válasza:
2019-ben nagyon bírtam. Hiányzik. Valami megváltozott, de lehet én is változom. Az élet ilyen.😭
(Egyébként feltöltötte a száját, igen.)
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenhol olvasom, hogy megutalták az emberek Ávramot, a lopások, hazugságok és lehúzós üzletei miatt. Követője sókkal több volt mint most.
2022. aug. 31. 13:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!