Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Kim Hyuna...

Mi a véleményetek Kim Hyuna házasságáról?

Figyelt kérdés
Hatalmas utálatnak örvend emiatt. Ugyanis egy olyan emberrel kötött házasságot aki szintén részt vett a Burning Sun botrányban. Engem valamilyen szinten elszomorít. Ti mit gondoltok?

jan. 13. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt, mint amikor TOP belekerült a Squid Game 2-be. TOP most örül, mint majom a banánnak, mert csak nem sikerült cancel-ölni őt Dél-Koreának. 🤷🏼‍♀️
jan. 13. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem nagyon nem érdekel. És ezt nem rossz indulatból mondom! Lehet, hogy jobb útra tért úgymond és jobb életmódra váltott úgymond. Nem tudni! Én ezért nem ítélkezek egyik idolon sem!
jan. 14. 17:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Valaki csak nem jön össze egy erőszak tevővel... :/

Végtére is nagyon meg lepett a dolog de ettől független továbbra is hallgatom a zenéit. Csak egy kicsit rossz érzés, hogy nő létére valaki egy ilyen embert választ. Az meg, hogy meg változott szerintem meg semmit se változtat azon amit elkövetett. Mert szerintem az ilyen emberek sose változnak. Hyuna meg nagyon meg változott. A mostani fellépésein olyan mint aki félne. :(

jan. 16. 00:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Fura. Az előző pasija olyan kis kedvesnek tűnt, szerette a csajt. Évekig együtt voltak, megkérte a kezét, de visszautasította, mert nem akart házasodni. Ezzel meg szinte azonnal összeházasodott.

Nekem nem szimpatikus, látszik a fején hogy nem jó ember. Kiül az arcára a sok gonoszság.

Sok nőnek bejönnek valamiért ezek a rossz fiúk.

jan. 19. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!