Fülöp Rita botrányról mi a véleményed?
Aki nem tudná, Instagram élőben elkezdett mindenkinek Szomorú Karácsonyt kivánni, és mutogatni azt, amit a felnőtt filmekben szokás, végen Instagram csapta le az élő közvetítést.
Engem meglepett, ilyet nem láttam Instagramon, gyerekek nézik, mégis karácsony van.
Ez mitől botrány?
Sem a gyerekeknek, sem a felnőtteknek nem kéne ennyire betegesen függenie a neten. Ha valaki kiborul attól, amit valaki interneten mond azt én egy életre letiltanám az összes szociális média felületről.
Jobb opció lenne, mint amikor mindenkinél tiltják, pedig bőven elég lenne a hópihéknek betiltani.
#1 Nem 1962 van, hanem 2024. Internetet lehet segítő partnerként is kezelni, mértékkel, ahelyett, hogy drogunk legyen.
Azért botrány, mert 30 ezren követik Tiktokon, de ha összeadjuk a többi fiókját akkor van az 100 ezer is. Eddig kajakostolós adventi kalendárium néha egy-egy pajzán video volt tőle, ilyen nézők elleni sose.
2. Csakhogy nem mindenkin segít és egyáltalán nem ismerik a mértéket.
A tiktok meg alapból egy rák, amit ki kéne vágni az internet testéből.
Fülöp Rita legalább arccal vállalja a nullaságát.
A legtöbb tiktok felhasználó még erre sem képes, pedig ugyanakkora nullák.
Ezért van annyi idióta ember azon a platformon, mágnesként vonzza a magamutogató és nézegető agyhalottakat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!