Pottyondy Edina leszbikus?
Figyelt kérdés
Kedvenc youtuberem, és nem fogom megutálni, ha az, de én eléggé annak nézem.2022. aug. 13. 18:46
21/33 anonim válasza:
"Jó. Bocsánat, hogy srácként nem értelek meg titeked. " Nincs ezen mit érteni. nem azért leszbikus valaki mert utálja a férfiakat, hanem egyszerűen a nőket szereti.
22/33 anonim válasza:
Igen, mert az emberek rögtön erre asszociáltak :D de lenyilatkozta hogy nem, just for fun borotvált, és am is szokott, ilyen dezinformációkat honnans zedtek? Reddit? :D
23/33 anonim válasza:
Azt mondja van ilyen😂😂😂 Elég buta vagy. Nehéz megérteni minket? Téged is, hogy mégis hogy tudsz arra gondolni, hogy valaki leszbikus, mert nem szeret egy ünnepet és rövid a haja😅
24/33 anonim válasza:
Én fiú vagyok és elég buta sztereotípiákat erőltetsz. Nem leszbikus. Világ nem fekete -feher
25/33 anonim válasza:
Nem azért nem érted meg őket, mert srác vagy, hanem mert buta.
26/33 anonim válasza:
Uh de sötét vagy!
"Azt tudtam, hogy van gyereke, de később is lehet meleg, mondjuk sorozatos csalódások miatt. Egyébként lánya vagy fia van?"
Nem kisfiam, nem lesz senki leszbikus mert csalódik a férfiakban.
Agy nélkül azért szar lehet születni!
Sem akkornnek leszbikus valaki ha rövid a haja... Nőlj fel
27/33 anonim válasza:
Én nem bírom. Rébuszokban beszél, elmehetne valami jósdába.
28/33 anonim válasza:
Szerteti a lanyokat is, szivesen van velük!
A haját magának csapatta le géppel!
29/33 anonim válasza:
Max biszex, de ahogy előttem is írták van pasija.
30/33 anonim válasza:
Mondjuk az is egy külön történet, hogy milyen palinak jön be ez a nő. Én férfiként el nem bírnám viselni 1 napig se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!