"meglepődnék, ha felfordulnál, és hiányoznál valakinek..." Na vajon miért lesznek a nők férfigyűlölők. Elég az oldalon körülnézni. Még a szoptatás kategóriában is felbukkanak a perverzek, akik szexualizálják a természetes etetési formát és olyan kérdésekkel bombázzák az amúgy is meggyötört kismamákat, anyukákat, hogy "elélveznek e a nők szoptatás közben".
A felnőtt párkapcs teli van okádék nőgyűlölő kérdésekkel, amikre nagy kegyesen csak úgy gondol jó pár férfi, hogy jaj az csak kritika, ha leírom, hogy minden nő beleértve az anyámat is k-rva, mert egy nő nem állt velem szóba két éve.
A család kategóriában nem egy nő leírta már, hogy a fiótestvére és apja cselédje volt már kicsiként is. Nálunk is ez volt.
Ha nem látnám a való életben, hogy vannak bizony normális TÉNYLEG kedves férfiak, lehet én is férfigyűlölő lennék.
Na írj nekem is valami nagyon cukit. :) De önkritikát VÉLETLENÜL se gyakorolj.
Ja, #8, valahogy a jó nőkből sosem lesznek ilyen gyűlölködő, paraszt feministák. Ha meg igen, az tényleg valami leszbikus torzszülött, azok tényleg undorodnak a férfiaktól.
Ezeket itt csak szimplán rég farkalta meg valaki, úgy ahogy kéne.
Csámpás nők olyat várnak el, ami vicc kategória. De még ha belenéz a tükörbe is, el nem tudom képzelni mit lát egy ilyen szörny. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!