Feltettek 2 kérdést itt az egyiket hetero a másikat leszbikus kategóriában: járnál e depressziós lánnyal Mindkettőnél volt Nem válasz A hetero kategóriás Nem-et 58 %ban hasznosnak tartják, a leszbikus kategóriában 38 %ban hasznosnak. Mi lehet az ok?
Röviden:
Egy férfinek szükséges a trauma,egy nőnek pedig csak árt,meghülyül tőle.
Egy nő aki sok szron ment keresztül megőrül,ezért nem érdemes férfiként hozzámenni.
Illetve a szingli anyukák is ilyenek,az a férfi nem férfi aki más férfi csomagját hordozza.
A sajátjait luxus akarni,elég lúzer szokás.
Egy férfi számára felelősség az első,és amíg ő dolgozik addig a csaj meg vonat elé ugrana.
Így nem lehet élni.
Majd rá is fogná mindenki,hogy ő volt a hibás.
Egy beteg/nem normális nő még magasabb kockázat,mint egy sima.
Persze a nő nem értheti,hogy mi az a felelősség,mennyivel nehezebb férfiként teljesíteni.
#3 Amúgy igen. A "járnál -e depressziós lánnyal?" kérdésre a "nem" teljes értékű válasz, tehát a lepontozás nem volt jogos.
Amúgy lehet hogy a leszbikusok között több a depressziós, ami teljességgel érthető lenne a melegek helyzetét tekintve az országban, és ezek az emberek érezték magukat megsértve, emiatt lepontozták.
4
Közöttük több a mentális beteg,ez nem csak ennek köszönhető.
Közöttük a nemi betegség is több.
Közöttük minden szr több.
A csak az a statisztika igaz amit én mondok elv pedig nem helytálló.
#4: Nem olvastam az említett kérdéseket, hanem erre a kérdésre adtam releváns választ csak :) Az egy következő kérdés, hogy vajon miért lennének az igen/nem arányok olyanok, amilyenek. Abban adom, ebben az országban, csak a fehér 3-4 gyerekes férfi-nő kapcsolat a legitim sajnos
3-4???
Tudod hányan vannak,akik még többen vagy kevesebben vannak?
Csak fehér?
Tudod hányan ellenek akik nem fehérek?
Nem feltétlenül csak c-type fajta.
Nyilvánvaló hogy csak férfi-nő kapcsolat a normális.
Ez már egy jó ideje így van...
Az ilyenek sokmindentől függnek, nem csak magától a kérdéstől...
Pl hogy kik látják, mikor írtad ki, milyen stílusúak a válaszok, stb.
Pl volt hogy szinte szóról szóra ugyanazt a választ írtam két kérdésre (ugyanaz volt a lényegük) és az egyiket leszavazták, a másikat meg fel. Vagy vmiert este mindig jobban leszavaznak, mint délelőtt😅
Kétlem hogy érdemes lenne kiindulni pusztán ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!