Szerintetek mit kéne tennem/mondanom depressziós srác ismerősnek?
Nem a legközelebbi ismerőseim tagja, keveset találkoztunk eddig (összvissz talán négy személyes találkozásunk volt), de eléggé sokszor igyekezett online felvenni velem a kapcsolatot.
És eléggé hamar meg is nyílt olyasmikről amik nekem elsőre nagyon sokak voltak.
Srácról röviden: 25 éves, 3 éve volt egy menyasszonya is, de nem tudom mi miatt szétmentek.
Elvileg eléggé sok lánnyal volt már azóta, de azt mondja hogy ő sikertelen a lányoknál, az esetek nagy részében offolják, akikkel összejött (vagy csak lefeküdt, nem mondta pontosan) azokra pedig nem büszke, mert neki saját bevallása szerint ez nem öröm.
Csyládjáról csak annyit mondott hogy 7 éve nem tartja velük a kapcsolatot, és nem is válaszolt mikor azt kérdeztem miért.
Nem kéne magamra vennem a feladatot, hogy ápoljam a lelkivilágát, és nem is tudom, de amúgy egy tök értelmes, jó kiállású srác, csak online derült ki róla ez a depresszió. És sajnálom valamennyire.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!