Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Taylor Momsen. Vélemények?

Taylor Momsen. Vélemények?

Figyelt kérdés
Legismertebb szerepei Grincs, Gossip Girl. Saját bandája van The Pretty Reckless. Mostanábban botrányos viselkedéséről felkapotabb. Vélemény róla?
2010. szept. 20. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

én nagyon bírom őt :D mondjuk amikor a kutyája kivett heréit felgyújtotta az nagyon odab*szott...

de az inerjúi alapján nagyon jófej lehet. meg a haja olyan szép, habár csak felvart az igaz :D

a hangját imádom és durva, hogy egy 17 éves így tud énekelni :O bevallom csak a miss nothingot meg a make me wanna die-t szeretem. a többi szeritnem nem elég ütős.

ja meg bárcsak minden sztárnak lenne bártosága úgy visszaszólni perez hiltonnak mint neki. ezt nagyon értékeltem!

és smárolt chase crawforddal!!! oké lehet csak a kamerák előtt(bár voltak pletykák, hogy jártak) na de akkor is. jééézus de irigylem emiatt :D:D a gossip girl új évada nem is ugyanaz nélküle :S remélem visszajön hudsonból minél hamarabb.

17/L

2010. szept. 20. 19:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Jah a számait én is birom...meg tényleg tehetséges:D
2010. szept. 20. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
nem tom sztem néha visszakéne vennie magátOo" am a gossip girlben kicsit utálom főleg h lefeküdt Chuck Bassel..meg olyan kis qrva lett benne....:/
2010. szept. 23. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
a Gossip Girl-ben nem rossz, de a való életben szerintem túl koravén...:s
2010. szept. 30. 20:25
 5/8 A kérdező kommentje:
A Gossip Girlben és sem birom a karakterét, meg tényleg rossz irányba viszi a stílusát de a hangját akkor is imádom :D
2010. okt. 2. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
A Gossip Girl-t nem ismerem, a Grincsre nem emlékszem, a zenéje tetszik. De néha azért visszavehetne az arcából és rájöhetne, hogyha nem játszaná az eszét sokkal "felnőttesebb" lenne , mint így.
2011. márc. 27. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jól énekel,szeretem a számaikat.a sorozatbeli upper east side style-ját imádom,a való életben pedig már túl vad.
2011. okt. 15. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy magamutogató kiélt k*rva, szánalmas, nagyképű dög.

A hangjában semmi különleges nincs.

2012. jan. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!