1/8 anonim válasza:
Nézzük csak.Számomra a színész legendák a következő személyek.
- Kabos Gyula
- Latabár Kálmán
- Sinkovits Imre
- Tolnay Klári
-Márkus László
-Csákányi László
- Kiss Manyi
- Darvas Iván
- Agárdi Gábor
- Haumman Péter
- Balázs Péter
- Bárdy György
- Jávor Pál
- Zenthe Ferenc
Na ők a színészlegendák..Ha ők harcolnak a drogos pasasért akkor a világ legnagyobb csodája lenne.
Végül is kik harcolnak érte??
2/8 anonim válasza:
Én nem értek velük egyet.Stohlnak nem ez volt már az első esete,hogy ittasan vezetett,töltse csak szépen le a büntetését,van aki kisebb dolgokért is ül,ja de azt nem engedik ki,meg nem adnak haladékot,mert nem akkora sztrá mint Stohl?Egy színséznek példát kellene mutatnia..A többi színészről meg annyit,ha az ő családjtagjukkal történt volna az hogy elütik,akkor szerintem más lenne a véleményük.
3/8 anonim válasza:
17:05 vagyok.
Zalatnay is letöltötte a büntetését,pedig ő nem veszélyeztetett más emberéletet(ittas vezetés,gázolás).A másik pedig nem csak börtönbe zárnám Stohlt de örökre elvenném tőle a jogsit,de ilyen téren Mo.-nak még fejlődnie kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy "ez" miatt nem ússza meg -.-"
2011. jún. 20. 17:53
7/8 anonim válasza:
Ez nekem is furcsa.. szerintem Stohl nem lehet annyira "jó ember", mármint a balesettől eltekintve is, egy gerinctelen, megbízhatatlan fráter. Most a színészhaveroknak akkora élmény vele dolgozni? Mindenesetre szép dolog az összetartás.. de nagyon jó a Cinis példa, hogy enyhébb bűnért évekig börtön, ő meg akkora színész, hogy nem mehet börtönbe, még akkor se ha drogosan-ittasan halálra gázol valakit?
8/8 Maloney válasza:
Ha Zalatnay Sarolta le tudta tölteni, akkor Stohl is le fogja tudni tölteni, ennyi.. erről nincs mit beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!