Akik voltak Adam Lambert bécsi koncertjén tegnap, vélemények?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 09:22
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem egy fantasztikus koncertnek lehettünk tanúi! Adam és a banda nagyon rendesek voltak, és csodálatosak élőben! És az a hang...*-*
2/3 anonim válasza:
Felejthetetlen élmény volt. Gyönyörűen énekelt és nagyon helyes volt. Kis hely volt, nagyon intim volt az egész. Adam nagyon emberi volt, de ugyanakkor fantasztikus előadó is. Nagyon megérte elmenni.
3/3 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok! Egy kicsit kiegészíteném a válaszom!
Adamet eddig is imádtam és nem gondoltam hogy ennél jobban is fogom! De 22-e óta sikerült annál is jobban megszeretnem! Különösen tetszett hogy egész koncert alatt mosolygott igazán látszik rajta hogy szereti a rajongóit és azt is amit csinál! Akárki akármiért is utálja vagy ítéli el őt, azt biztosan nem mondhatja hogy nem tud énekelni vagy hogy nagyképű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!