Antal Imre.
Olyan jó lenne tudni hogy a hasznosságot meg a nem hasznosságot vajon mi alapján osztogatják itt? Aki nekem szimpatikus az hasznos aki meg nem azt lepontozom?
Tükörbe nézek akkor
Senki se bír velem 50es még hó végén is
A Vili bacsit mi is lattuk meg anno, amikor a varosunk szinhazaban volt valami eloadas, mi pedig a szinhazzal szemben levo padon beszelgettunk. El volt huzva a fuggony az egyik helyisegben es a baratnom szurta ki. Integettunk neki fel, vissza is intett, mosolygott, aranyosnak tunt.
Aztan egyszer fesztivalon dolgoztam es a szallason, ahol voltunk, megszallt nehany fellepo is. A 30Y nevu zenekar is ott szallt meg, a szemuveges pasas fozott nekem egyszer reggel kavet, illetve mivel tul sok melost szerveztek be, de kevesebb agyat, ezert az egyik tag keresett nekem egy matracot es felajanlotta, hogy aludhatok fent a galerian mellette, ha gondolom, nehogy mar a konyhaban aludjak. Hat, nagyon durvan horkolt a pasi, semmit nem tudtam tole aludni :D A vicces, hogy amugy fogalmam sem volt ok kicsodak, azt hittem csak turistak, akik a fesztivalra jottek bulizni. A fellepo listan lattam meg napokkal kesobb a nevuket, a kepuket es hogy a nagyszinpadon az egyik fo fellepok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!