Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a leghíresebb személy,...

Ki a leghíresebb személy, akit élőben láttál?

Figyelt kérdés

2022. máj. 20. 11:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nemere István,vele többször találkoztam,Csányi Sándor,akkor még ő volt a leggazdagabb magyar,fia,Attila.A Pick Szeged kézilabda csapat játékosai,pl Bánhidi,Bodó...
2022. máj. 20. 12:04
 12/40 anonim ***** válasza:
93%
Szebeni István,néhány riporter(Echo tv).Még gyerekkoromban Gáspár Győző,Pongó.
2022. máj. 20. 12:05
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vesszük azokat a rendezvényeket, ahol max. belépőjegy "árán" (vagy akár ingyenesen) bárki láthatta őket, akkor talán Lewis Hamilton. Kár, hogy nem kedvelem - de ha már ott osztogatott autogramot 1 méterre tőlem... Akiket kedvelek is, talán Tolcsvay Béla vagy Demjén Ferenc.
2022. máj. 20. 12:14
 14/40 anonim ***** válasza:
97%

Ferenc pápa.

Közvetlen közelről.

2022. máj. 20. 12:19
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Deák Bill Gyulával többször is beszéltem, egyszer telefonon is. :)

Meg egyszer egy étteremben Vágó István ült a szomszédos asztalnál.

Ezeken kívül koncerteken, előadásokon még jópár zenészt, énekest láttam.

2022. máj. 20. 12:23
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Presser Gábor a Vígszínház (?) padján ülve, két próba között. /2019/

Vajtó Lajos, Fésűs Nelly férje egy XI. kerületi élelmiszerüzletben. /2018/

Gáspár Győző egy V. kerületi cukrászdában süteményt falatozva. /~2015/

Kiss Pál Tamás autóversenyző futam után. /~2009/

Király Viktor, amint a West End mozgólépcsőjén felfelé zakatolt az első emeletről. /~2015/

Bódi Margó a patikában, amint előttem állt a várakozók sorában. /~2015/

Bódi Guszti, amint luxusautója kihajtott a busz elé. (Nem ő vezetett, és nem is a Margó.) /2021/

Szintén Bódi Guszti, amint egy luxusterepjáróval közlekedett mellettem az utcán. /~2010/

Az Éjjel–Nappal Budapest Gáborának édesanyját alakító színésznő, amint előttem állt a metró mozgólépcsőjén felfelé haladva az Arany János utcai megállónál. /~2016/

Szintén az Éjjel–Nappal Budapest Reginája, aki — már nem szereplőként, hanem rendezői státuszban — forgatásról távozva elsuhant a mozgólépcsőn leérkezve a Kálvin téri metrómegállóban. /~2016/

(Az igazán híres személyeket már leírtam, ezt a válaszomat esetleges érdekességként írtam, hátha valaki örülne annak, hogy megosztom velük legalább szóban az élményt, és közkinccsé teszem ezeket a pillanatokat :D)

2022. máj. 20. 12:30
 17/40 anonim ***** válasza:
96%

Niki Lauda talán, Forma-1 legenda, többszörös világbajnok

Szintén Forma-1: Daniel Ricciardo (vele van közös fotóm is), Nico Hülkenberg pilóták

Thomas Anders, a Modern Talking énekese

Magyarok közül Talmácsi Gábor, Mező Misi, Lang Györgyi, Sándor György, Szujó Zoltán akiket láttam élőben (plusz akiket koncerten láttam fellépni, belőlük sok van, őket nem tartom annyira számon).

2022. máj. 20. 12:42
 18/40 anonim ***** válasza:
96%
Leonard Bernstein, Nick Nolte, Björn Ulvaeus. Nem tudom eldönteni, melyikük a leghíresebb.
2022. máj. 20. 13:49
 19/40 Noren1989 ***** válasza:
16%
Jézus.
2022. máj. 20. 13:53
 20/40 anonim ***** válasza:
96%

Hát kik a híresebbek az alábbiak közül?

Rammstein

Placebo

Cure

2022. máj. 20. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!