Ferenc pápa.
Közvetlen közelről.
Deák Bill Gyulával többször is beszéltem, egyszer telefonon is. :)
Meg egyszer egy étteremben Vágó István ült a szomszédos asztalnál.
Ezeken kívül koncerteken, előadásokon még jópár zenészt, énekest láttam.
Presser Gábor a Vígszínház (?) padján ülve, két próba között. /2019/
Vajtó Lajos, Fésűs Nelly férje egy XI. kerületi élelmiszerüzletben. /2018/
Gáspár Győző egy V. kerületi cukrászdában süteményt falatozva. /~2015/
Kiss Pál Tamás autóversenyző futam után. /~2009/
Király Viktor, amint a West End mozgólépcsőjén felfelé zakatolt az első emeletről. /~2015/
Bódi Margó a patikában, amint előttem állt a várakozók sorában. /~2015/
Bódi Guszti, amint luxusautója kihajtott a busz elé. (Nem ő vezetett, és nem is a Margó.) /2021/
Szintén Bódi Guszti, amint egy luxusterepjáróval közlekedett mellettem az utcán. /~2010/
Az Éjjel–Nappal Budapest Gáborának édesanyját alakító színésznő, amint előttem állt a metró mozgólépcsőjén felfelé haladva az Arany János utcai megállónál. /~2016/
Szintén az Éjjel–Nappal Budapest Reginája, aki — már nem szereplőként, hanem rendezői státuszban — forgatásról távozva elsuhant a mozgólépcsőn leérkezve a Kálvin téri metrómegállóban. /~2016/
(Az igazán híres személyeket már leírtam, ezt a válaszomat esetleges érdekességként írtam, hátha valaki örülne annak, hogy megosztom velük legalább szóban az élményt, és közkinccsé teszem ezeket a pillanatokat :D)
Niki Lauda talán, Forma-1 legenda, többszörös világbajnok
Szintén Forma-1: Daniel Ricciardo (vele van közös fotóm is), Nico Hülkenberg pilóták
Thomas Anders, a Modern Talking énekese
Magyarok közül Talmácsi Gábor, Mező Misi, Lang Györgyi, Sándor György, Szujó Zoltán akiket láttam élőben (plusz akiket koncerten láttam fellépni, belőlük sok van, őket nem tartom annyira számon).
Hát kik a híresebbek az alábbiak közül?
Rammstein
Placebo
Cure
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!