Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a leghíresebb személy,...

Ki a leghíresebb személy, akit élőben láttál?

Figyelt kérdés

2022. máj. 20. 11:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
95%
Ákost a solymári Auchanban.
2022. máj. 20. 13:59
 22/40 anonim ***** válasza:
97%

Gyurcsány Ferenc, még kezet is fogtam vele.

Pár évvel korábban meg Magyar Bálint.

2022. máj. 20. 14:09
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Katus Attilát Zalakaroson.
2022. máj. 20. 14:11
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Orbán Viktor (még kisgyerek voltam)

Schobert Norbi

Nagy Feró

Ők akikkel találkoztam és/vagy beszélgettem és/vagy kezet fogtam.

+ sok hírességet láttam koncerteken, fellépéseken, rendezvényeken de azt nem veszem találkozásnak

2022. máj. 20. 14:20
 25/40 anonim ***** válasza:
87%
ha tényleg nem vesszük a különféle rendezvényeket (ahova bárki elmehet bárki híres embert megnézni), akkor Gyurcsány Ferenc. egyszer csak kitoppant elém valami kávézóból a hetedik kerületben, egy kis kör kíséretében. néhány percig ott sétált előttem kb. egy méterrel. olyan hosszú sálja volt, ha jól meghúzom hátulról, még talán megfojtani is sikerül
2022. máj. 20. 14:51
 26/40 anonim ***** válasza:
70%

"Gáspár Győző egy V. kerületi cukrászdában süteményt falatozva. /~2015/"

ha "tárjónbá" születtél volna, győzi felbukkanása minden lenne, csak nagy szám nem :D

2022. máj. 20. 14:53
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Thomas Anders

Ville Valo

2022. máj. 20. 15:02
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Kasza Tibi és Majka
2022. máj. 20. 15:26
 29/40 anonim ***** válasza:
83%

Hát, kedves #26! Jackie Chan ide, vagy Vladimir Putin oda, nekem életem során Gáspár Győző volt a legmeghökkentőbb élmény ebből a szempontból, mert ő ért a legváratlanabbul :D

A kirakatablakban láttam meg perifériából ahogy elmentem a cukrászda előtt, tetőtől talpig rikító színek voltak raja. Annyira megijesztett hogy az valami leírhatatlan, mert olyan szinten elütött a környezettől és az ötödik kerületi városképtől.

Sétálok a sivár épületek között az esőben, erre bevillan oldalról egy színbomba. Odanézek, hogy mi ez a váratlan rikító színkavalkád, erre Gáspár Győző néz velem szembe süteményt majszolva olyan tekintettel, mint az európai bölény a Budakeszi Vadasparkban. Azért valljuk be, ez igencsak szürreális :D

2022. máj. 20. 15:48
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha már híres emberek: egy ismerősöm parkoló autóját néhány hete karcolta szét Medveczky Ilona közlekedése során.
2022. máj. 20. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!