Gyurcsány Ferenc, még kezet is fogtam vele.
Pár évvel korábban meg Magyar Bálint.
Orbán Viktor (még kisgyerek voltam)
Schobert Norbi
Nagy Feró
Ők akikkel találkoztam és/vagy beszélgettem és/vagy kezet fogtam.
+ sok hírességet láttam koncerteken, fellépéseken, rendezvényeken de azt nem veszem találkozásnak
"Gáspár Győző egy V. kerületi cukrászdában süteményt falatozva. /~2015/"
ha "tárjónbá" születtél volna, győzi felbukkanása minden lenne, csak nagy szám nem :D
Hát, kedves #26! Jackie Chan ide, vagy Vladimir Putin oda, nekem életem során Gáspár Győző volt a legmeghökkentőbb élmény ebből a szempontból, mert ő ért a legváratlanabbul :D
A kirakatablakban láttam meg perifériából ahogy elmentem a cukrászda előtt, tetőtől talpig rikító színek voltak raja. Annyira megijesztett hogy az valami leírhatatlan, mert olyan szinten elütött a környezettől és az ötödik kerületi városképtől.
Sétálok a sivár épületek között az esőben, erre bevillan oldalról egy színbomba. Odanézek, hogy mi ez a váratlan rikító színkavalkád, erre Gáspár Győző néz velem szembe süteményt majszolva olyan tekintettel, mint az európai bölény a Budakeszi Vadasparkban. Azért valljuk be, ez igencsak szürreális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!