Mennyi a valóságalapja Amber Heard újabb állításainak, amiket Johnny Depp személye ellen mondott?
A legújabb nyilatkozatában Amber Heard többek között azt mondta, hogy Johnny Depp a testüregeiben keresett kokaint, férje kilógatta kutyájukat a mozgó autóból, illetve meg is ütötte őt.
Azok után, hogy sok, Amber Heard által nyilatkozott információ meg lett cáfolva, illetve kiderült hogy valótlan állítás, mennyi lehet a valóságalapja Amber Heard újabb nyilatkozatának? Mennyire hiteles még Amber Heard szava? Talán ezt is kitalálta most, vagy van bármi valóságalapja az állításainak?
Azt felejted el hogy ez a per nem arról szól hogy ki vert meg kit.
Depp perelt ragalmazasert. Ergo nem azt kell bizonyítani hogy Amber megverte e deppet hanem azt hogy depp SOHA nem bántotta.
Én nem mondom hogy Amber ártatlan. De úgy gondolom depp sem az. Szerintem kölcsönösen megkeseritettek egymás életét.
"Az hogy depp mindig ugyanazt mondja el nem jelenti hogy igaz."
Normális esetben igazad lenne, de az én szavam a te szavad ellen szituációban ha én mindig ugyanarra emlékszem, te meg mindig másra, egyértelmű, hogy neked biztosan nincs igazad.
"de ne mond nekem hogy az smafu amikor egy videón látni ahogy depp korán reggel pial és közben tör zuz. Vagy, hogy smsben ecseteli hogy ölné és eroszakolná meg Ambert."
Egyáltalán nem smafu, de nem bírnak bizonyítóerővel. Csomó hang és videófelvételen pont az látszik (még Amber saját felvételein is), hogy Depp próbálna elmenni és lezárni a vitát, de Amber folyamatosan követi és traktálja. Ezekkel szembeállítva könnyen megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy valóban egy erőszakos embert látok e, vagy egy olyat, akiből ezt kiprovokálják. És hogy el tudjam dönteni ezt a kérdést, jó, ha megvizsgálhatom az emberek előtörténetét. Depp-ről egy előző barátja és/vagy barátnője sem mondta, hogy erőszakos lett volna más emberekkel. Amber viszont bizonyítottan fizikailag bántotta az előző élettársát, erről rendőrségi riport is van.
"Ha valaki nem erőszakos ember akkor nem mond ilyeneket."
Egy abúzált, megkeserített ember viszont mondhat ilyet nem? Mármint az áldozat miért ne kívánhatna rosszat az erőszaktevőnek? Ebben az esetben Depp Ambernek. Természetesen nem előtte.
Azért kérdezem, mert fordítva (szóval ha Amber az áldozat) nem érzem át, hogy miért adna a bántalmazott egy kést ajándékba a bántalmazójának? Miért követné folyton és próbálná eszkalálni a helyzetet? Miért akarna anyagiagban és lakhatásban függni tőle? Miért ne látogatna meg soha egy orvost, rendőrt, barátot az ügyében? Egyáltalán, ha tényleg féltette az életét és úgy érezte, hogy Depp megakarta ölni, hogy volt lélekjelenléte arra, hogy a pofájába röhögjön, kigúnyolja, egy lecsúszott sz*ros senkinek és hasonló dolgoknak nevezze? Pont akkor nem féltette az életét?
Szerintem mostanra nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy inkább Depp elmondását tartom igaznak, de ennek az a legfőbb oka, hogy az ő elmondása:
AD1: összecseng a szemtanúk beszámolóival
AD2: nem változik napról-napra, következetes marad
AD3: úgy általában az egész elmondás egy koherens egészet ad ki
És még igazából lehetne folytatni, de szerintem ennek a vitának van néhány sarokpontja, ami mellett nem lehet elmenni és amik Amber hitelességét rombolják.
Nem ismerem ennyire az amcsi jogot, ott nincs ártatlanság vélelme? Nem inkább Ambernek kéne bizonyítania, hogy Depp bántotta, és ezért amit mondott nem rágalmazás, hanem igaz? Már csak józan paraszti ésszel is, valaminek a létezését lehet bizonyítani, a nem létezését nehezen. Vagy ha most én azt mondom, hogy te megütöttél engem, pontosan hogyan bizonyítanád, hogy nem is ütöttél meg? De tényleg, jogi szempontból nem értek a témához, csak érdekes ez így.
De mindegy is, mert ez eddig sikerült, hiszen egy ilyen bizonyíték nincs, pedig hát bőven dokumentálva van az egész beteg kapcsolatuk. Egyelőre egyetlen egy ember állítja, hogy Depp megütött egy nőt, az Amber húga. De még ő is azt mondja, hogy őt ütötte meg Depp, nem Ambert (nem mintha ez ne lenne ugyanolyan gáz). Viszont ez a vád is teljesen meg lesz cáfolva napokon belül egy másik tanúval elvileg.
Szóval ha nem ítélkezni próbálunk, meg a teljesen beteg viselt dolgaikban vájkálni (ami bőven van mindkét félnek, bár az ágyba szarás nálam azért viszi a pálmát), pusztán a bántalmazás kérdéskörét vizsgáljuk, akkor egyelőre elég egyértelmű, hogy ki (nem) bántott kit.
Ha Amber perelt volna bántalmazásert akkor neki kellene bizonyítania.
De depp perelt ragalmazasert így neki kell bebizonyitani hogy nem igaz.
Egyébként Amber fotókat is bemutatott ahol foltos az arca..
"Egyébként Amber fotókat is bemutatott ahol foltos az arca.."
Depp pedig szemtanúkat hozott, hogy a képek elkészülte előtt és után pedig hirtelen nem foltos az arca.
Ja, csak a sminkmárka, amit Amber saját állítása szerint a foltok eltüntetésére használt, felhívta rá az emberek figyelmét, hogy az a korrektor palettájuk jóval azután jelent meg, miután ez az egész ügy lezajlott. Szóval bármit is használt Amber hogy elrejtse az állítólagos foltjait, az biztos, hogy abban (már megint) hazudott, hogy melyik termék volt ez. Maga alatt vágja a fát, ennyi esze nincs, hogy ennek utána nézzen.
Amúgy amekkora gyűrűket hord Depp, ott ha megüti, az orra tört volna, nem fotljai lesznek. Egy olyan emberből, aki az ágybaszarást a kutyára fogja, simán kinézem, hogy magának csinál foltokat. Hiszen bizonyítottan személyiségzavaros a csaj, és szereti manipulálni az embereket. Majd pont zúzódásokat nem sminkel magára. És nem csak nagy eseményeken nem látszottak, hanem egyáltalán nem, egy ismerősük sem látta azokat a hétköznapokban. Kétlem, hogy minden nap sminkes dolgozott a csajon. Mondjuk ő maga sem ezt állította, hanem azt, hogy magának tüntette el őket. Az akkor még piacra sem dobott palettával. True story bro.
Szegénynek legalább az ügyvédjei lennének felkészültebbek, hogy ilyen hibák ne legyenek a sztoriban.
Te amúgy nő vagy?
Én igen és kvra nem emlékszek arra hogy mi a fenevel sminkeltem évekkel ezelőtt.
Őszintén szólva még talán a mostaniak márkáját se tudom.
Nyilván ő se emlékezett de mondani kellett valamit.
Pech..
"Azok a foltok nem voltak nagyon sötétek. Egy sminkes simán eltunteti."
És itt jön képbe Amber saját sminkese, aki szintén amellett tanúzott, hogy nem látott semmit az arcán. De ettől függetlenül is ott tartunk, hogy kb. 7-8 évnyi "erőszak" alatt csak annyit tud felmutatni Amber, ami képeket saját maga csinált magáról (amik egyébként valahogy mindig kiszivárogtak). Soha egy barát, soha egy rendőr, orvos, sminkes, munkatárs nem vett észre rajta semmit, még akkor is, mikor elvileg törött orral, felrepedt szájjal és monoklival forgatott saját elmondása szerint. Jahh, persze.
#18 Igen, nő vagyok. Nem vásárolok sok sminket, ezért általában emlékszem, pláne ha nem csak valami mezei szempillaspirálról van szó, hanem egy nagyobb korrektor palettáról.
És nem, nem kellett volna ezt konkrétan megmondania. Csak ezzel is akart egy kis műsort, hogy hatásvadász módon körbe mutogatta a palettát. Elhiheted, hogy ha ő magától nem mondja, akkor a kutya nem kérdezett volna rá, hogy amúgy kisasszony milyen márkájú sminkkel tüntette el a zúzódásokat. Csak megint valami nagyot akart mondani. Nem jött össze.
Pont mai hír, hogy Kate Moss is cáfolja, hogy Depp valaha is bántotta volna őt, pedig ugye őt is Amber említette meg a bíróságon, miszerint Depp állítólag lelökte Kate-et a lépcsőn. És már megint Amber volt a segghülye, mert elvileg exeket nem lehetne behívni tanúnak, de így, hogy Amber magától elmondta ezt a hazugságot, már be lehetett hívni Mosst. És hát megint csak Amberről derült ki, hogy nem mond igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!