Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Kovács Lázár...

Mi a véleményed Kovács Lázár volt szeretőjéröl?

Figyelt kérdés
állandó média szereplésre vágyik nekem ugy tünik!!!
2010. szept. 16. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nap mint nap kiderül, hogy mi mindenről állított valótlanságot. Belezavarodik a saját hazugságaiba, lehet, hogy szalajt, az is, hogy nem tudja, hogy másszon ki abból a gödörből, amit maga ásott ki, és beleesett.

2 éves a gyerek, eddig miért nem volt címlapon?

Első nap, mikor találkoztak, este már ágyban volt vele, és egyből teherbe esett. Bizonyítéka van, hogy Lázár a gyerek apja. Csak úgy bevitt egy parkolóban vett nyálmintát, amivel elvégeztette a nem olcsó DNS vizsgálatot. Egy 2 éves gyerek nem érti, ezért nem foglalkozik azzal, hogy az apukájának miért van másik Lázár nevű gyereke. Szóval sok itt a kérdőjel.

Azért kíváncsi lettem volna, ha egy jó kiállású átlagember, vagy taxis szól ki neki az autójából, azzal is aztap este kufircolt volna, hogy 2 hét után bejelentse: terhes vagyok?

2010. szept. 16. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Mind írjátok,hogy a ő nem százas,na de vajon Lázár az-e lehet ha kikezdett vele?Pár perces riportokból kitűnik,hogy a nő zavarodott,ez tény,meg merem még azt is kockáztatni,hogy skizofrén,de hát Lázárnak mégiscsak jó volt,és ha jó volt és valóban ő az apuka ,fizessen.T
2010. szept. 17. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Mind írjátok,hogy a nő nem százas,de vajon Lázár talán az,ha kikezdett vele?Pár perces riportokból kitűnik,hogy a nő zavarodott,még azt is meg merem kockáztatni,hogy skizofrén,de hát ha Lázárnak így jó volt és valóban ő az apuka,fizessen.Teljes szívemből sajnálom a kicsi fiút,mert az anyjának csak mutogatásra kell,az apjának meg hááát...igen,mondja,hogy ha a ,,zavarodott nőt,, börtönbe zárnák magához venné a kisfiút,na de a felesége,hogy tudna nap mint nap ránézni arra a gyerekre,hisz állandóan előtte volna,hogy minek az eredménye.A férje hűtlenségéé.
2010. szept. 17. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Bűn ronda! Én ilyennel nem csaltam volna meg a feleségemet. Akkor legalább olyannal aki tényleg különleges...
2010. szept. 19. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!