Mi a véleményed Kovács Lázár volt szeretőjéröl?
Egy elveszett ribike aki 15 perc hírnévért tönkreteszi a gyereke életét. Én a Lázárt nem hibáztatom, mert én sem teregetném ki az összes szennyesem a médiának egy kis plusz pénzért, a feleségének elmondta,a gyereknek fizetett a tetteiért pedig most már vállalja nyílt úton a felelősséget.
A gyereket nagyon sajnálom.Csak remélni tudom,hogy magához veszi és nem kell egy ilyen ribi mellett felnőnie.
Egy házban laktunk régen. Már akkor látszott rajta (kamaszon), hogy egy ribanc lesz, ráadásul szerintem szalajt is.
Nem voltunk beszélő viszonyban.
1. Lázár hogy tudta magát összetenni egy ilyen előnytelen kinézetű nővel? Ő választotta..mert megérdemli
2.Nő hirnévre vágyik, nekem magányosnak tűnik, biztos szándékosan ejtette teherbe magát, jó ez a megélhetés neki.
3. a gyereket nagyon sajnálom minden szinten!
4. a nőnek szerintem mentális problémái vannak (különösen a tekintete zavaros, és a beszédstílusa) erről senki sem ír, valamifajta hősnek van beállítva de szerintem e.beteg
szánalmas ez a nő bocsánat nőnek se nevezném!!!!!
„Andi olyan életmódot akart, amilyet Lázár felesége folytat. Olyan márkájú ruhákban járt, még a bugyija is olyan volt, mint Melindának – Kovács Lázár feleségének, a szerk. -. Híresztelte, hogy Lázár Porschéje az övé lesz, majd ugyanolyan kis luxusautót akart, amilyet a feleség vezet. Háromszázezer forintos babakocsit nézett ki születendő gyerekének, és méregdrága magánklinikán akarta világra hozni a babát. Havi 110 ezerért béreltetett magának lakást Budapesten, amelyhez garázs is kellett neki, pedig kocsija sem volt. Lázár egy évet előre kifizetett a tulajnak, és állta a rezsit, amikor Amerikába ment dolgozni. Ám Andi három hónap után kitalálta, hogy szellemek járnak a lakásban, és visszakérte a pénzt a főbérlőtől. Miután elköltötte, közölte Lázárral, hogy nincs hol laknia a gyerekkel, és újra apanázst akart” – nyilatkozta a napilapnak B. Andrea állítólagos barátnője, aki az öngyilkosság vonalat szintén megemlítette.
Én a kisfiút sajnálom, de nagyon.
Ennek a nőnek pontosan tudnia kellet, ha bevonja a médiát, annak issza a levét is. Kap hideget-meleget, de megérdemli. Perel, mert bulvárpizzának csúfolják a kisfiát, és perrel fenyegetőzik. Kinek a hibája? Kizárt dolognak tartom, hogy egy boldog családban élő férfi örülne egy titkos kapcsolatból született gyereknek. A gyerek nem játék, mert egy életen át kell szeretni, gondoskodni róla, míg szükséges. Állandóan nyilatkozik az anyuka, kitalál dolgokat, bár biztosan kell a pénz, na de ilyen áron? Biztosan nem lenne ennyire ellenséges Kovács Lázár, szép csendben megegyeztek volna, nincs hír, nincs botrány, és a szerencsétlen kisfiút is békén hagynák. Ebben a történetben egyedüli vesztes a kisfiú. Sajnos!
Szerintem sincs minden rendben vele agyilag.
Egyébként mi az hogy szándékosan ejtette magát teherbe??
Ha Lázár felhúzott volna a brére egy gumit, akkor a lány aztán erőlködhetett volna, hogy ő gyereket akar...
Ezt olvasd el:
Egyébként honnan tudod, hogy a lány nem mond igazat?
Lázárnak nagyobb "hatalma", meg kapcsolatai vannak arra, hogy a lányt tüntesse fel rossz színben. Arra nem gondolsz, hogy a lány mond igazat, és ártatlanul hurcolják meg? Hm?? Mert még az is lehet. Lázár meg csak mossa a kezeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!