Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Kovács Lázár...

Mi a véleményed Kovács Lázár volt szeretőjéröl?

Figyelt kérdés
állandó média szereplésre vágyik nekem ugy tünik!!!
2010. szept. 16. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Egy elveszett ribike aki 15 perc hírnévért tönkreteszi a gyereke életét. Én a Lázárt nem hibáztatom, mert én sem teregetném ki az összes szennyesem a médiának egy kis plusz pénzért, a feleségének elmondta,a gyereknek fizetett a tetteiért pedig most már vállalja nyílt úton a felelősséget.

A gyereket nagyon sajnálom.Csak remélni tudom,hogy magához veszi és nem kell egy ilyen ribi mellett felnőnie.

2010. szept. 16. 10:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy házban laktunk régen. Már akkor látszott rajta (kamaszon), hogy egy ribanc lesz, ráadásul szerintem szalajt is.

Nem voltunk beszélő viszonyban.

2010. szept. 16. 10:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Lázár hogy tudta magát összetenni egy ilyen előnytelen kinézetű nővel? Ő választotta..mert megérdemli

2.Nő hirnévre vágyik, nekem magányosnak tűnik, biztos szándékosan ejtette teherbe magát, jó ez a megélhetés neki.

3. a gyereket nagyon sajnálom minden szinten!

4. a nőnek szerintem mentális problémái vannak (különösen a tekintete zavaros, és a beszédstílusa) erről senki sem ír, valamifajta hősnek van beállítva de szerintem e.beteg

2010. szept. 16. 11:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Jaja, beteg agyilag kissé..
2010. szept. 16. 11:15
 5/14 A kérdező kommentje:

szánalmas ez a nő bocsánat nőnek se nevezném!!!!!

„Andi olyan életmódot akart, amilyet Lázár felesége folytat. Olyan márkájú ruhákban járt, még a bugyija is olyan volt, mint Melindának – Kovács Lázár feleségének, a szerk. -. Híresztelte, hogy Lázár Porschéje az övé lesz, majd ugyanolyan kis luxusautót akart, amilyet a feleség vezet. Háromszázezer forintos babakocsit nézett ki születendő gyerekének, és méregdrága magánklinikán akarta világra hozni a babát. Havi 110 ezerért béreltetett magának lakást Budapesten, amelyhez garázs is kellett neki, pedig kocsija sem volt. Lázár egy évet előre kifizetett a tulajnak, és állta a rezsit, amikor Amerikába ment dolgozni. Ám Andi három hónap után kitalálta, hogy szellemek járnak a lakásban, és visszakérte a pénzt a főbérlőtől. Miután elköltötte, közölte Lázárral, hogy nincs hol laknia a gyerekkel, és újra apanázst akart” – nyilatkozta a napilapnak B. Andrea állítólagos barátnője, aki az öngyilkosság vonalat szintén megemlítette.

2010. szept. 16. 11:16
 6/14 anonim ***** válasza:
A nők veszélyesek! Ez a Lázár meg egy idióta volt.
2010. szept. 16. 11:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Én a kisfiút sajnálom, de nagyon.

Ennek a nőnek pontosan tudnia kellet, ha bevonja a médiát, annak issza a levét is. Kap hideget-meleget, de megérdemli. Perel, mert bulvárpizzának csúfolják a kisfiát, és perrel fenyegetőzik. Kinek a hibája? Kizárt dolognak tartom, hogy egy boldog családban élő férfi örülne egy titkos kapcsolatból született gyereknek. A gyerek nem játék, mert egy életen át kell szeretni, gondoskodni róla, míg szükséges. Állandóan nyilatkozik az anyuka, kitalál dolgokat, bár biztosan kell a pénz, na de ilyen áron? Biztosan nem lenne ennyire ellenséges Kovács Lázár, szép csendben megegyeztek volna, nincs hír, nincs botrány, és a szerencsétlen kisfiút is békén hagynák. Ebben a történetben egyedüli vesztes a kisfiú. Sajnos!

2010. szept. 16. 11:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs minden rendben vele agyilag.

Egyébként mi az hogy szándékosan ejtette magát teherbe??

Ha Lázár felhúzott volna a brére egy gumit, akkor a lány aztán erőlködhetett volna, hogy ő gyereket akar...

2010. szept. 16. 11:51
 9/14 A kérdező kommentje:
És még olyanokat kitalál hogy megverték és ezt Tv-be is lenyilatkozza!!! normális az ilyen???!!!! szerintem elme orvosra van szüksége!!!!!!
2010. szept. 16. 11:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

Egyébként honnan tudod, hogy a lány nem mond igazat?

Lázárnak nagyobb "hatalma", meg kapcsolatai vannak arra, hogy a lányt tüntesse fel rossz színben. Arra nem gondolsz, hogy a lány mond igazat, és ártatlanul hurcolják meg? Hm?? Mert még az is lehet. Lázár meg csak mossa a kezeit.

2010. szept. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!