Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mennyire hiszitek el hogy...

Mennyire hiszitek el hogy Orbán Viktor a pszichiátriai gyógyszerektől hízik ennyire? Miközben tényleg ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Tardiv diszkinezia: ez a betegség neve. Akaratlan mozgásformák: nyelvoltogetes, grimaszolas, szemhéj csukogatás stb. Az erre írt gyógyszerek mind testsúly gyarapodást okoznak. Pedig ő világéletében normális testsúlyú volt. Hogy veszi be a gyomrotok hogy nemzetünket egy beteg ember irányítja?

2022. ápr. 6. 14:44
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Az hogy valaki rendszertelenül étkezik okozhat némi súlygyarapodást, de nem ilyen mértékűt, mint ami megfigyelhető Orbán Viktornál. Ezt valószínűsíthető hogy gyógyszer okozza. Figyelembe ajánlom a két fenti linket.

2022. ápr. 8. 19:26
 42/57 anonim ***** válasza:
22%

Egyem meg a szívedet, csak mert találtál egy betegséget, amit rá lehet húzni, ez még mindig nem így működik.

Nem is fog soha.

Egyrészt azért, mert sok mással is meg lehet magyarázni a tüneteket.

Ugyanezek a tünetek (kapásból) illenek függőségből való kígyógyulásra is.

Lehet-kapaszkodj - antidepresszáns mellékhatása is. Igen, a hízás, és tikklés. Simán.

De ahogy a 11.válasz írja, simán lehet mind egyszerűen megmagyarázható természetes dolog, minden betegség nélkül.

Másrészt azért, mert orvosi diagnózist orvos ad ki.

Pont azért, mert aki sok betegségxsoportot, begeséget, ismer, az jobban tudja, hogy melyik a leginkább kézenfekvő, melyik illik rá jobban.

ÉS orvos nem ad diagnózist tv-s szereplésekre. Egyszerűen azért, mert torz képet ad, félre visz, és nincs lehetőség korrekt vizsgálatra.

Épp ezért a kamara is elvenné az orvosi engedélyét annak, aki ilyet tesz.

Persze te attól még találgathatsz, de minél makacsabbul ragaszkodsz a magad igazához, annál szánalmasabb a dolog.

2022. ápr. 9. 09:26
 43/57 anonim ***** válasza:
57%

Ma is folytatódik az online pszichiátriai rendelés? :-DDDD

Ezésez Géza, Dr. Habil prof... :-DDD

2022. ápr. 9. 10:42
 44/57 anonim ***** válasza:
28%
Maximálisan elhiszem, kiváncsi vagyok 2026-ra, hogy fog kinézni XD
2022. ápr. 9. 22:13
 45/57 A kérdező kommentje:
Igen, megértem amit írsz 42-es. Antidepresszánsnak is lehet ilyen mellékhatása. De azokból sokféle van, lehet olyanra váltani, ami nem okoz nagy étvágyat. Az antipszichotikum pedig amit elmebetegségekre írnak, azt ki kell tapasztalni, melyik amelyik használ, mert ez egyénfüggő. Sőt a legtöbb ilyen gyógyszer beállításához kórházi bentfekvés szükséges, amit Orbán nem hiszem hogy tudna vállalni. De persze igazad van abban, hogy én is csak találgatok. De lehetséges, hogy neki csak ez az egy gyógyszer használ amit beállítottak neki.
2022. ápr. 10. 04:43
 46/57 anonim ***** válasza:
61%

"De persze igazad van abban, hogy én is csak találatok"

Sokáig tartott, de végre beláttad.

Gratulálok, nálad már ez is előrelépés.

Egyébként tartom amit mondtam, szerintem nagy eséllyel semmi baja.

2022. ápr. 10. 10:48
 47/57 A kérdező kommentje:
Odáig jutottunk hogy valószínűleg gyógyszer okozza nála a súlygyarapodást. Ezek a megfigyelhető tünetek pedig (pl.grimaszolás, nyelvöltögetés stb.) pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásai. De azt nem tudjuk milyen betegsége van, lehet "egyszerű" betegség, de lehet súlyos is. Az igazság lehet sosem fog kiderülni az orvosi titoktartás miatt, de azért jó rá odafigyelni és kritikusan szemlélni Orbán állapotát. Reméljük rosszabb nem lesz, mint ami most van.
2022. ápr. 11. 04:40
 48/57 anonim ***** válasza:

Látom, csak azt fogadod el, ami neked tetszik.

Azért neked is érdemes lenne kivizsgáltatni magad.

2022. ápr. 11. 06:10
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

47: miért beszélsz királyi többesben???

Nem jutotTUNK oda! Te egyedül jutottál odáig, a saját téveszméid és áltudományos baromságok alapján.

Csatlakozom a #48-hoz. :)

2022. ápr. 11. 10:09
 50/57 A kérdező kommentje:
Ez nem áltudomány. Nem találtam ki egy betegséget, hogy ráhúzzam Orbánra. Nem állítottam, hogy így van, ahogy én gondolom, de valószínűsíthető.
2022. ápr. 12. 04:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!