Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mennyire hiszitek el hogy...

Mennyire hiszitek el hogy Orbán Viktor a pszichiátriai gyógyszerektől hízik ennyire? Miközben tényleg ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Tardiv diszkinezia: ez a betegség neve. Akaratlan mozgásformák: nyelvoltogetes, grimaszolas, szemhéj csukogatás stb. Az erre írt gyógyszerek mind testsúly gyarapodást okoznak. Pedig ő világéletében normális testsúlyú volt. Hogy veszi be a gyomrotok hogy nemzetünket egy beteg ember irányítja?

2022. ápr. 6. 14:44
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Egyébként megfordithatjuk: az antipszichotikumok mellékhatása a tardiv diszkinezia, ami azt jelentheti hogy nagy adag gyógyszereket szed, mert ezzel tudják egyensúlyban tartani az állapotát. Az antipszichotikumok mellékhatása a testsúly gyarapodás is, mert ezek a gyógyszerek nagy étvágyat okoznak.
2022. ápr. 7. 12:05
 32/57 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, kérdező, annak komoly oka van, hogy végzett orvos, szakorvos kizárólag személyesen diagnosztizál.

Aki másképp tesz, az nem orvos.

A megállapításaid pont annyit érnek, mint bármely tv-s távgyógyítóé.

2022. ápr. 7. 13:53
 33/57 A kérdező kommentje:
Ezek megfigyelések amiknek van valosagalapjuk. A figyelmes ember szeretne megérteni egy problémát és úgy gondoltam hogy itt értelmes emberekkel meg tudjuk vitatni. Az első válaszok normálisak voltak, de nem értem miért okoz örömet egyeseknek hogy egy komoly kérdésből viccet csinálnak?
2022. ápr. 7. 14:02
 34/57 anonim ***** válasza:
61%

Ja, hogy ez komoly kérdés!

Igen, csak nehéz komolyan venni.

Esetleg tedd fel az egészség kategóriába.

2022. ápr. 7. 14:17
 35/57 anonim ***** válasza:
74%

37: kognitív disszonancia elnyomása ilyen módon jön ki rajta...

Nem képes feldolgozni másképp a buktát. :-D

2022. ápr. 7. 14:28
 36/57 A kérdező kommentje:
5 éves értelmi fogyatékosokkal nem vitatkozok. Aki nem hisz nekem, nézzen utána, írjon valamelyik "orvos válaszol" rovatba és tájékozódjon, hogy a tardiv diszkinezia és a nagyfokú testsúlygyarapodás az milyen gyógyszereknek a mellékhatása. Vagy üsse be a Google-ba.
2022. ápr. 8. 13:32
 37/57 anonim válasza:
90%
Tudod, ki aggódjon a miniszterelnök egészségéért? Akinek hét anyja volt. Ő sem aggódik az enyémért.
2022. ápr. 8. 13:36
 38/57 A kérdező kommentje:
Minek szólsz hozzá olyan dologhoz amihez nem értesz? Semmi közöd nem volt még soha a pszichiátriához, mégis csípőből meghazudtolsz engem. Esetleg valami konkrétumot nem tudnál írni? Na de ilyet nem feltetelezek rólad, mert olyan sötét vagy és bunkó, hogy szerintem még érettségid sincs.
2022. ápr. 8. 13:52
 39/57 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a kérdező ugyanaz, mint a orientális troll... :-D

Az is kristálygömbjéből tolja a többi fórumozó végzettségét... :)))

2022. ápr. 8. 13:56
 40/57 anonim ***** válasza:
65%

Tekintve, hogy egyre gormbábban sértegeti a válaszolókat, szerintem kezd kigyni a "tudományos" érvekből,és megfigyelésekből.

2022. ápr. 8. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!