Mennyire hiszitek el hogy Orbán Viktor a pszichiátriai gyógyszerektől hízik ennyire? Miközben tényleg ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Tardiv diszkinezia: ez a betegség neve. Akaratlan mozgásformák: nyelvoltogetes, grimaszolas, szemhéj csukogatás stb. Az erre írt gyógyszerek mind testsúly gyarapodást okoznak. Pedig ő világéletében normális testsúlyú volt. Hogy veszi be a gyomrotok hogy nemzetünket egy beteg ember irányítja?2022. ápr. 6. 14:44
21/57 anonim válasza:
#20. Egy kicsit sem foglalkozom a pontszámokkal, úgyhogy no problemo, köszi! :)
22/57 anonim válasza:
A betegtájékoztatóra pedig nincs véletlenül az a formaszöveg írva, hogy ne add oda másnak a gyógyszert, akkor se, ha a tünetek egyeznek, és csak orvos irhatja fel?
Nem véletlenül.😉
23/57 A kérdező kommentje:
Ezeket nem én találtam ki, irkálták ezt már máshol évek óta, szakemberek is. Olvass utána ha nekem nem hiszel. A hülye is látja hogy valami nem stimmel Orbán Viktorral. A tünetek pedig egyértelműek, ezek nem lehetnek csak rossz szokások, a grimaszolás, nyelvöltögetés, ezt normális ember nem csinálja.
2022. ápr. 7. 09:41
24/57 anonim válasza:
#23. Én ezeket írtam fentebb, igen, simán lehet, hogy gyógyszerek mellékhatásai. Amit viszont ebből tovább viszel, hogy mintha valami alkalmatlan beteg ember vezetné az országot, az akkora debil agyf@sz, mint ide 'lacháza.
25/57 A kérdező kommentje:
A diktatoroknak mindig van valami pszichés problémájuk, lásd Putyin, akinek vannak személyiségzavaros, pszichopata jellemvonásai. Ha nem lennének akkor nem diktatórikusan, hanem demokratikusan vezetne az országot. Normális ember ugyanis nem indít háborút.
2022. ápr. 7. 10:15
26/57 anonim válasza:
Bámulatos, hogy önjelölt szakértőnk lassan mindenkiről távdiagnosztizál... :-D
27/57 anonim válasza:
Ha a kérdezőnek van köze a pszichiátriához, mert egy rokonát kezelik, akkor nekem közöm van a szülészethez, mert van egy gyerekem.
29/57 A kérdező kommentje:
Több közöm van a pszichiátriához mint neked, mert neked lövésed nincs róla. Amiket te írsz, egy 5 éves gyerek szintjén van. A saját megfigyeléseim egyeznek azzal amit a szakértők írnak. És ettől hiteles.
2022. ápr. 7. 12:00
30/57 anonim válasza:
Houston-Houston, we have a problem. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!