Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Kulcsár Edina...

Mit gondoltok Kulcsár Edina új daláról?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 18:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%
Hát valaki elmúlt jócskán harminc és akkor akar nagy karriert, ez nem megy. Ilyen általános iskolai kórusból is kitiltott nyávogó hanggal, még ha ki is "javították", akkor is rossz. ÉS a "nagy szerelmet", a rózsaszin ködöt kergeti, miközben férje és két gyermeke van, ez viszont gáz! MIÉRT NEM A GYEREKEI AZ ELSŐK????
2022. jan. 31. 21:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A legelső klip amiben énekelt évekkel ezelőtt a legviccesebb ( ott még az orra is a régi).
2022. febr. 1. 00:26
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
Most kiderült, hogy évekkel ezelőtt a Berkivel is énekesi karrierről álmodozott! Hogy mi történt kettejük között, azt nem tudni, de az biztos, hogy akinek köze volt az énekléshez, azzal mind bepróbálkozott. Kérdés, ki a gyerekei apja?!
2022. febr. 2. 21:51
 24/25 anonim ***** válasza:
93%

Hát az ének szövege eléggé ellentmondásban van azzal, amit alakít. Azt énekli, hogy "nem vagyok gyenge", meg "erősebb lettem", stb., de éppen egy gyenge, tehetetlen, kiszolgáltatott nő képét mutatja azzal, hogy csak üldögél, hintázik meg rózsát szorongat. Semmi mozgás, tevékenység, ami azt mutatná, hogy tényleg egy erős nő.

Szerintem Csuti leuralta rendesen (tényleg nárcisztikus, abszolút hiányzik belőle a figyelmesség, gyengédség), aztán nem látja, de most cseberből vederbe került. Ez a rapper csinált vele egy olyan klipet, amiben teljesen passzív, olyan, mintha aranykalitkába lenne zárva, csak üldögél, és mereng a múlton.

Ezzel nem mentem fel Edinát, neki is ugyanakkora felelőssége van abban, hogy tönkrement két család élete, mint a két férfinak, és szomorú, hogy abba sem gondol bele, hogy a gyerekekben milyen törést okozott ezzel. És nem látja azt sem, hogy ő igazából csak manipulatív férfiak játékszere, akik nem önmagáért szerették/szeretik, és nem is igazán akarják, hogy önmaga legyen.

Na hát ez az én elemzésem a klip alapján :)

2022. febr. 7. 11:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennek minden szerelem csak néhány hétig tart?! Na hiszen, az ilyen nőktől menekülni kell, a gyerekeit lepasszolja a férjének?

[link]

2022. febr. 7. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!