Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Kulcsár Edina...

Mit gondoltok Kulcsár Edina új daláról?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 18:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát Csuti is többször bánt vele csúnyán az tény. De odahívni a cégünk sajtótájékoztatójára a kú.rómat azért elég patkány lépés. 😀 Meg ömlengeni úton útfélen. Legalább Melanie-rá lennének tekintettel.

Amúgy ennyit az instarol. Ott azt mutogattak hogy milyen boldogok.

Ja a dal szerintem olyan semmilyen, gagyi.

2022. jan. 27. 16:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerekek, ilyen szülőket ki kellene tiltani a közelükből! Melanie a legokosabb, de diplomás létére hogyan keveredhetett ilyen gagyi körökbe?! Alig egy éves gyerekkel és egy nagyobbal hagyta ott ez a senki, na és ugye Edina esze sem több 70-es IQ-nál.
2022. jan. 27. 21:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen nyávogó afektáló a beszèdhangja, ugyan ez a nyávogás plusz orrhang az ének is. Ráadásul hamis.Van fent YouTubeon egy 13 évvel ezelőtti dal amiben a refrént énekli..na hát azthittem kisül az agyam.. valami borzasztó. Hangszine se nagy szám..de anyukája mindig is énekesnőnek szánta..mert hogy de szép de jó. Könyörgöm egy anya elfogult. Egyáltalán nincs semmi tehetsége az èneklèsben.
2022. jan. 28. 21:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Na de jó. Bocs utolsó vagyok..de ezt egyáltalán nem ide szántam. Nem is értem hogy ugrott át erre a kérdésre a kommentem. De legalább igaz 😂
2022. jan. 28. 21:09
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Azt hogy nem hiszem el hogy embereknek ennyire nincs önkritikája. Nem hallgatta meg hogy mennyire sz*r? 🙄
2022. jan. 28. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom GWM alig várta hogy megdugja és ezért még képes volt azt is elhitetni vele hogy tehetséges a zene iparban
2022. jan. 28. 23:32
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Rossz
2022. jan. 29. 05:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#16 XDDD Ez jó :DDD
2022. jan. 29. 08:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a nyafogó hang, brrrr... és ráadásul hamis, sokkal hamisabb, mint az X-Faktor bármelyik kiesett versenyzője. Minden modell azt hiszi, ha szerez egy zenészt, az majd beinditja a karrierjét. De közben semmi önkritikája nincs.
2022. jan. 29. 21:41
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hangja nem reménytelen. Mondjuk azt nem tudom mennyit turboztak rajta.

De a szöveg nagyon béna.

Mintha egy 8 éves írta volna. Gagyi, egyszerű kijelentesekbol és kozhelyekbol áll, semmi lírai.

Azt meg végképp nem értem hogy ezt most miért most és miért így kellett.

2022. jan. 31. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!