Mit gondoltok Kulcsár Edina párkapcsolati ámokfutásáról?
Egy ujabb penzehes picsa, aki a tobbet tejelo faxra szall.
De jaj, o anno a Mateval vagy kivel kepzelte el az eletet, aki kiemelte a putribol. Aztan jott a Csuti vagy fogalmam sincs hogy jottek sorba - en tegnap olvastam az ide linkelt cikkeket.
Most meg az allitolag meg penzesebb gwm.
Hat nekem tipikus, 0 morallal rendelkezo, oda baxik ahol tobb penzt lat reteknek tunik.
Es ez a kovetendo influjenszer ma Magyarorszagon. Szegyen.
Csori gyerekek. Legalabb ne szulnenek ezek a nok mindenhova gyereket, de na kell a biztositek meg a gyerektartas, ingyen lakas es asszonytartas.
Ide kene a cancel culture. Elkapcsolni a tevet, barhol megjelenik, levenni a kovetest. Mert ez aztan nem kovetendo pelda.
Aztan menjen kapalni vagy arufeltoltonek.
Raneztem az Instajara. Mondom en innen hallottam ezekrol az emberekrol eloszor leszamitva a szepsegkiralynos rodeot.
Utolso 3 napi posztok:
3 napja: fekete-feher kozos kep; valunk
2 napja: smink nelkul, siros szemmel; nehez az elet, de tovabb kell lepni, remelem minden rendben lesz
1 napja: uj palival flexel; ramtalalt a szereleeeeem! meg sose ereztem ilyet!
es bmeg ezt lajkolja 65000+ birka. Gyonyoru mondhatom. Ezek mar reg egyutt voltak.
🤮🤮🤮🤮🤮
A ‘90-es evek ocska szappanoperaiban, amiket nagyanyaink neztek tobb erkolcs volt komolyan.
Közszereplő, influenszer, hányok ezektől a szavaktól én személy szerint... főleg, hogy lassan nincs tanár az iskolákban, nem látnak el 3. dózis nélkül a kórházakban, ezekre az emberekre rohadtul van igény az én generációmnak.
Pénz beszél, Csuti ugat, kis seggét a DZSÍVÍEM bmw viszi tova.
Azt hagyjan, hogy erre nincs szuksege az orszagnak, mert hasznosat nem termel.
Viszont ugye peldakep a fiatal generacionak.
A fiatal lanyok meg azt hiszik ez a kovetendo pelda: legyel vekony, mint a fene, menni kell szepsegversenyre aztan kifogni a penzes palit, aztan meg penzesebbet, amig csak talalsz jobbat eldobni az elozot, mint valami rongyot “ilyen szerelmes meg sose voltam” bexaras.
Kozbe szulni 1-2 gyereket, mert ugy lesz lakas meg gyerektartas.
Csodas ertekrend. Es igen, kozben nincs tanar, nincs apolo, nincs orvos, mentos, takarito, mert a sok kis csenevesz TikTak meg Insta influjenszer akar lenni, mert ez van az arcukba nyomva, hogy ezek az emberek a “valakik”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!