Mit gondoltok Kulcsár Edina párkapcsolati ámokfutásáról?
De miért csak Edina a p.csa? Gwm is megcsalta a feleségét. Szabad akaratából. Nem Edina bűvölte meg.
Ráadásul az éremnek két oldala van. Csuti egy idegbeteg állat. Melániról meg nem sokat tudunk azon kívül, hogy egyszer megszólalt az ügyben, meg hogy van 2 gyerek mindkét párnál.
Egyébként sokan úgy csinálnak, hogy milyen nagy trauma, hogy 4 gyerek mozaikcsaládban fog felnőni, mert elváltak a szüleik... könyörgöm, több gyerek szenved attól, hogy a szülei egsütt vannak, mint fordítva.
Azert mert ez a kerdes Kulcsar Edinarol irodott.
Amugy ez a gwm is egy maffia faszkabatnak tunik.
Fogalmam sincs milyen a Csuti.
Nekem csak az visszas, hogy lett itt sirbokolva, hogy jaj valunk a nepnek, meg mi lesz bruhuhu probalok pozitiv maradni, aztan kiderul hogy mar reg mas oleben vigasztalodik a kisasszony.
Irritalnak ezek a szineszkedett szarsagok.
Meg az is jobban jott volna ki, ha 1 posztot nyom:
Valunk, es van uj parom. Mar reg nem voltunk jol a ferjemmel ezt masok is lathattak. Ez van.
De ezek az erzelmes kamufaszsagok.
Nem adok ennek az egesz kapcsolatnak sok idot. Szoval azert visszas, hogy egy ilyen fellangolasert eldobni 2-2 gyereket es a parodat, mert ez valami komolytalan gyerekes szarakodas itt. De na, sok sikert, eljenek le egyutt egy eletet.
Es ja van olyan amikor a valas jobb, de a legtobb esetben ez nem igaz. Most mar mindenki elvalik barmi van. Es egyes nok ugy gyujtik az eljegyzesi gyuruket, mint Thanos. Csak gyereket ne szulnenek mindenhova.
Ertekrend 0.
58 masodpercig birtam meghallgatni.
Aztak. Hat kisanyam sokat ne varjon a zenelestol, mert ahhoz hang is kene.
Na meg nem 30 evesen szoktak elkezdeni a dalolast.
Az elso hangnal azt hittem ez valami poen. 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!