Mi a véleményetek Kulcsár Edina és Csuti válásáról?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 19:34
2/26 Dr.med.habil. Genya válasza:
Remelem, a Tibi atya iszik egyet az egeszsegukre.
3/26 A kérdező kommentje:
#2 TUTI,1000% :D
2022. jan. 18. 19:36
4/26 anonim válasza:
Az első nevet már hallottam, na de ki a második? Hagyjuk már ezeket a celeb dolgokat.
6/26 anonim válasza:
Csuti? Ez nem az Orbán Viktor egyik "humoros" baloldali gúnyneve? ("Csuti cigány") A csaj nevéről meg a régi Aktív c. bohócműsor ugrik be gyerekkoromból, remélhetőleg az már nem létezik.
7/26 anonim válasza:
Én csak mémekből hallottam róluk, szomorú lenne ha olyan üres életem lenne, hogy érdekeljen valami ócska celebek sorsa :D
8/26 anonim válasza:
Mit keres itt ez a bulvár?
Talán te vagy az egyik, hogy kikéred a véleményünket? Vagy miért koszolod itt a helyet ezzel?
9/26 anonim válasza:
Ő dolguk. De sajnos a gyerekeiké is.
10/26 anonim válasza:
10 Én pl. nem olvasok semmilyen újságot, nem hallgatok rádiót, nem nézek TV-t és nem élek Magyarországon, szerintem elég könnyű így nem tudni, kik híresek manapság a bulvárban :D Híreket neten olvasok, de ha ilyesmi emberek vannak a szalagcímben, akkor rá se kattintok. Mi ebben az intellektüell vagánykodás? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!