Hát, annit hogy intézhetnék csendben is. Egy hónapja sírnak hogy jajajajaj de meg akarják menteni a házasságukat, közben meg már ott az új csávó. Nevetséges kicsit. De hát, ez is reklám, gondolom minden kattintásból jön a pénz.
2022. jan. 18. 20:11
12/26 anonim válasza:
Ne haragudj 11-es. Nem gondoltam ,hogy az itt válaszolók többsége külföldön él... :D Talán Rád akkor az előbbi nem igaz. :)
2022. jan. 18. 20:16
13/26 anonim válasza:
13 Mondjuk én a TV és rádió elkerülése miatt az itteni helyi celebeket se ismerem, pedig már 10 éve itt élek :D Nem olyan nehéz kikerülni, ha az ember kerüli a mainstream információs csatornákat :) 11es voltam
2022. jan. 18. 20:20
14/26 anonim válasza:
#10 A fiatalok sem tévét nem néznek sem rádiót nem hallgatnak. Ott van helyette a Netflix meg a Spotify. A mai világban tényleg nem nehéz nem tudni kik ezek a ZS kategóriás emberek. Őszintén vállalom, hogy sok szennyet olvasok pl. facebookon, de mivel a bulvár soha nem érdekelt, ezért pont nem azt, hanem inkább ilyen she.hu meg "10 állatos fotó ami megmelengeti a szívedet" féle baromságokat, mert ismer a rendszer, tudja, hogy ezekre kattintok, ezek jönnek fel. Az Y és a Z generáció már sokkal célzottabb reklámokat és tartalmakat kap, ha valakit tényleg nem érdekel a bulvár, akkor azt egy idő után egyáltalán nem.
Kérdező, én is azt hittem eddig, hogy a Csuti az az Orbán (felcsúti). A Kulcsár Edina nevét már hallottam életemben, a másik sajnos nem tudom ki.
2022. jan. 18. 20:34
15/26 anonim válasza:
Nekem mindig feldobja ezeket a Facebook, mert pl valami ismerősöm kommentel a cikk alá. Szóval ha el se olvasom, a szalagcímekből össze lehet akni a sztorit. És nem tudom hogy lehet offolni ezeket, hogy ne lásam ha az ismerősöm kommentel
2022. jan. 18. 20:36
16/26 anonim válasza:
Mindenki itt játssza az elitet, hogy ő nem néz tévét, meg nem olvas bulvárt. Itt érted, a gyakorin. :D
2022. jan. 18. 20:38
17/26 Noren1989 válasza:
Kb màsfél éve ki van kötve, ne duzzogj màr, #17...
2022. jan. 18. 20:39
18/26 anonim válasza:
Én azt elhiszem, nekem sincs. De ne tegyünk már úgy, mintha a gyk felnőtt kapcsolatok rovata színvonalasabb lenne, mint bármely valóságshow, vagy szennylap.
2022. jan. 18. 20:43
19/26 anonim válasza:
Nem teszünk úgy, csak tényleg sok embernek fogalma sincs ki az, mivel kb senki nem néz már rendes tévét. A Bulvár kategóriában biztos több értelmes válasz lenne, át kéne rakni oda, mert az. Akik azt olvassák, képben lennének.
2022. jan. 18. 20:46
20/26 anonim válasza:
Engem csak az érdekel, hogy mikor növi ki végre azt a kutyanevet szerencsétlen fickó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!