Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Kulcsár...

Mi a véleményetek Kulcsár Edina és Csuti válásáról?

Figyelt kérdés

2022. jan. 18. 19:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

„ . 2. napja nem tudok úgy megmozdulni, hogy ne hallanék erről a két személyről... Ez ilyenkor valami vagánykodás, hogy ti mekkora intellektuellek vagytok? Reggel bekapcsoltam a rádiót a kocsiban, ez ment. Gondoltam megnézem a fiúk EB meccsét, más csatornán hagyva kapcsoltam ki a tv-t, ez ment.“

Nem gondolnám, hogy magyarázkodnom kellene, de legalább így megérted.

Rádiót nem hallgatok. Kizárólag streaming.

Televíziós csatornákat nem nézek, kizárólag torrent és netflix/appletv/hbo stb. Azon kívül csak videojáték megy a tévémen.

Híreket RSS-ben olvasok. Kizárólag olyan oldalakra vagy rovatokra iratkoztam fel ami érdekel. Pl tech, geek stb. Az általános napi híreket elém dobálja a Facebook mikor kb napi egyszer kétszer felnézek. De az algoritmus ismer már annyira, hogy nem ajánlj bulvárt.

Ilyen egyszerű.

2022. jan. 18. 21:34
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
Nagy ívben szarok rájuk.
2022. jan. 18. 22:56
 23/26 anonim ***** válasza:
30%
Soha nem hallottam róluk. Kik ők?
2022. jan. 19. 02:27
 24/26 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerem őket és megvan a véleményem róluk. Egyedül azt nem értem, miért kell naponta többször kiírni róluk ugyanezt a kérdést. Nézd vissza kérdező, van erről már számtalan másik, ahol aki akarta,leírta a véleményét.
2022. jan. 19. 07:07
 25/26 anonim ***** válasza:
74%
Sejtettem, hogy válás lesz a vége. Azon jobban meglepődtem, hogy kivel jött össze. Elvileg már a Kucsera házaspár is válik. Úgy látszik 2022 nem a celeb házasságok éve lesz. De már unom, hogy minden róluk szól.
2022. jan. 20. 13:18
 26/26 anonim ***** válasza:
60%
Ez komoly? Nem bírom felfogni hogy történhet meg ez a tragédia, megyek és fekszem a sínek közé!
2022. jan. 20. 13:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!