Odamentetek volna Kulcsár Edinához ha ott lettetek volna, amikor ezzel a suhanc gyerekkel wellnesezett?
Kár hogy nem voltam ott. Odamentem volna hozzájuk és vigyorogva annyit mondtam volna hogy "bruh".
https://www.youtube.com/watch?v=9ru09ozrl5Y
Ugyan már, látni lehetett Edinán és Csutin, hogy a házasságuknak befellegzett. És nem most, hanem már nagyon régóta. Szerintem inkább lépjenek ki belőle, minthogy együtt maradjanak a gyerekek vagy bármi más ok miatt.
A kérdésedre válaszolva pedig nem, nem mentem volna oda. Minek?
11. Ugyanazt mondom. Mar reg kavar a ket csoda, csak akkor minek kell a sminknelkuli szomi “Probalok pozitiv lenni...” blabla duma.
Tessek kirakni: valunk, nem ment, x honapja kavarok G.W.M-mel a produceremmel vagy ki o neki. Csa.
De ezt az elozo napi musirankozast, hogy jaj lassan szeretne visszaterni a normalis kerekvagasba, amikor mar full uj pasija van, hat sajnalom, hogy nem szakad meg a szivem a kis artatlanos kepe alatt.
Kemeny amugy amikor valaki ilyen gyorsan tul tud lepni egy hazassagon. Nem sok szerelem lehetett ott akkor vagy csak megvarta amig van hova atpatkolni.
Persze, hogy hamar túllépett. Ki tudja mióta szenvedtek már egymás mellett társas magányban.
A másik meg, hogy szerelmes valaki másba és nyilván azzal foglalkozik. És ha idő közben elmúlt a szerelme akkor is mi van? Ez elég gyakran előfordul, a szerelem nem csak a kompromisszumokon múlik.
14. komolyan a hozzad hasonlo Edina fanok nem ertik, hogy nem az a baj, hogy mar reg elhidegult a Csutitol, hanem hogy BEKAMUZTA, hogy probaljak megmenteni a hazassagukat es hogy 4 nap alatt igy sikerult posztolni:
1. nap: valunk, fekete-feher kep
2. nap: smink nelkuli szomi kep, remelem minden rendben lesz,
4. nap: Gwm a nagy szerelmem ilyet meg sose ereztem.
Full gaz, KAMUS es szavahihetetlen innentol, mert itt jatszotta a kovetoinek a nagy hattyu halalat, amikor mar reg megvolt az uj pasi.
Szegeny gyerekek...
Na meg mindenki, hogy nem tudhatjuk mi volt a hatterben Csutival.
Hat azt mar tudjuk hogy Csuti szarra volt csalva... na az tuti volt a hatterben, a kisasszony nem par nap alatt lett hosszerelmes.
16. Jaj mar ez a xy nincs joga szamonkerni. Azt kerek szamon, akit akarok. Nem birom ezt a kussoltassuk el a masikat dolgot.
Kozszereplo. A kovetoinek kamuzott. Most egye meg amit fozott.
Szuper. Akkor nem vagy Edina fan. Mas a velemenyunk ahogy irod pontosan. Szoval fogadd el, hogy van aki egy HAZUG LOTYONAK gondolja, mert par napja jatsza a jaj de szomi vagyok elvalunk, kozben meg ahogy te fogalmaztal igenis szamit miota “akaszt be neki” a gwm.
Mert ha most jarnanak, jol van, uj kapcsolat. De hogy mar regota egyutt vannak az ugye tudnivalo.
De ez a kovetendo 600K lajkos az instan, meg a sok kioregedett exprosti. Magyarorszag jobban teljesit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!