Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Berki Mazsi milyen jogon...

Berki Mazsi milyen jogon mutogatja mindig más gyerekét? A sajátját meg sosem.

Figyelt kérdés

Pamela kérése ellenére folyamatosan mutogatta instán Natit.

Mióta megszületett a saját gyereke, őt még egyszer nem mutatta meg. Az arcát folyton takarja.

Véleményem szerint egyik gyereket se kéne folyton neten mutogatni.

2021. dec. 12. 10:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem élő volt. A közvetítés szerint nov 5. Hajnalban született, de besüt a nap meg a doktornő mondja hogy a születés ideje 5 óra valamennyi. A ctg gépen meg nov.3 volt mikor.. ja és később kitették a képet hogy 4.én született. Berki meg minden ehhez kapcsolódó kérdésnél terel, hogy nem a Nap sütött be hanem az egy ablak ami közös a másik szobával?!?..hihetetlen.

Nem is tudom mi lehetett ami rávette Mazsit erre..biztos a pénz. Mert biztos vagyok benne, hogy ha odamegy Hadas Krisztához, hogy segíteni szeretnék kismamatársaimon, hogy bemutatom a szülésem INGYEN semmi gond nem lett volna.

Natit meg biztos azért mutogatja mert Berki mondja neki, hogy ezzel is idegesítse Pamit.

2021. dec. 12. 19:52
 22/32 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg színjáték az egész egyébként. Tőlük bármi kitelik. Mivel szerintem még sosem mutatták a valóságot.
2021. dec. 12. 21:16
 23/32 anonim ***** válasza:
88%

Berkinek valami ex menedzsere mondta, és az mindent el is mond róla, hogy az egész élete hazugság. Azt se szabad elhinni neki, amit kérdez.

Azt viszont remélem, hogy Mazsi észhez tér és otthagyja ezek után.

2021. dec. 12. 22:41
 24/32 anonim ***** válasza:
88%
Mazsi nem a pénzért vállalta az "élő" közvetítést, hanem mert ráerőszakolta a paraszt férje. Élete első szülése, kamerák nélkül is félelmetes, fájdalmas élmény. Én ekkor sajnáltam meg a nőt. Amúgy berkinek ebben az életben normális, értelmes nője már nem lesz. Ország-világ előtt két nővel is kibaxott kb. ugyanúgy. Ezek után akinek van esze az elkerüli nagy ívben.
2021. dec. 13. 19:27
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
Lehet leesett neki, hogy ha normális támogató társsal nyugodt körülmények között szül, akkor nem lett volna borítékolható, hogy császár lesz a vége. Ha amúgy orvosilag nem volt indokolt, akkor csak a körülményeket okolhatja ezért.
2021. dec. 14. 12:07
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
En oszinten sajnalom ot... Beteg,ez biztos,interjukban csakis Krisztian volt az eszebe,mikor sajat magarol kerdeztek is az elso szava Krisztian volt,meg is jegyezte a musorvezeto... Aztan ahogy magyarazta a buntetofekezest... Viszont azt mar nem mossa le magarol sosem,hogy miket csinalt mig egyutt voltak a penzert,meg nepszerusegert... Merha tenyleg szetmentek,ami rgyebkent sztem lehetseges. Viszont a babat sajnalom,mrg valamennyire ot is,hisz nekem is van egy lassan egy eves babam,es elkepzelni sem tudom,milyen erzes lehet... Raadasul ott meg kisebb a baba... Na mindegy,elvileg Krisztian elott kedves,normalis volt,legalabbis itt-ott irtak rola ilyet olyanok,akik elvileg ismertek ot. Mindenesetre egy pszichologus biztosan nem artana neki,alapbol ezt a helyzetet "elviselni",marmint ha valoban csalas tortent,illetve ug, amugyis az alapbetegsege miatt.
2021. dec. 14. 19:05
 27/32 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem,ha nincsenek együtt Berkivel, akkor Nati miért van Mazsival ma is valami közös programon.

Gyanús nekem ez. Szokásos színjáték biztos.

2021. dec. 19. 13:06
 28/32 anonim ***** válasza:
54%
26 vagyok,ugy tunik,tevedtem. Az lehet,hogy volt egy kisebb "szunetnek" nem nevezheto valami veluk,de egyertelmuen eltuloztak,hogy tobben irjanak roluk,stb. Szanalmas.
2021. dec. 19. 13:15
 29/32 A kérdező kommentje:

Igen már én is látom. Berki is ott van velük ma a Halász Judit előadáson. Meg tegnap is együtt voltak valahol Mazsival. Tett ki képet storyba.

Micsoda összeveszés... :D Jaj de lehetett tudni hogy kamu. :D

2021. dec. 19. 13:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha két héttel korábban jelenik meg a cikk, akkor arról szól, hogy válnak. Berki a nárcisztikus azóta visszakönyörögte magát, hogy több pénzt hozzon a konyhára a cikk. Mazsi meg olyan buta, hogy az már fáj és hisz ennek a beteg embernek. Érzelmi zsarolás, pár hónapig akár évig még el fog tartani, nem könnyű az ilyen ember hálójából kimászni. Most elhiszi a szép szöveget, hogy meg kell menteni a családot, pedig ilyen beteg férfival sosem lesz boldog. Bár ő sem piskóta, valami nagyon nem stimmel a fejével, ha normálisnak tartja amit művel.
2021. dec. 19. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!