Berki Mazsi milyen jogon mutogatja mindig más gyerekét? A sajátját meg sosem.
Pamela kérése ellenére folyamatosan mutogatta instán Natit.
Mióta megszületett a saját gyereke, őt még egyszer nem mutatta meg. Az arcát folyton takarja.
Véleményem szerint egyik gyereket se kéne folyton neten mutogatni.
Hát, annyi pozitívum mindenképp származik az egészből hogy van mivel foglalkoznotok.
Berki, Mazsi, Pami.....
Jézusom XDDDD
Bocsánat mostmár muszáj leírnom valahova mert annyiszor láttam, hogy ebben a témában mindig írja valaki, hogy minek foglalkoztok vele, stb stb.
Ez a bulvár kategória. Nyílván olyan ír ide akit érdekel és szeret ilyesmivel foglalkozni. A való életben senkivel nem tudok erről beszélni és feleslegesen nem traktálok senkit vele :D
Én inkább azt nem értem, akit nem érdekel, mégis mit keres itt?
#16: Minden kérdés alatt megjelenik egy okoskodó, aki amúgy ugyanúgy olvassa a bulvár kategóriát itt.
Sokszor már úgy írok ki kérdést, hogy aláírom,olyan válaszoljon, aki ISMERI az adott személyt.
Mindenki olyan kérdést ír ki amilyet akar. Akit nem érdekel a kérdés az minek jön ide??? Engem se érdekel a politika téma, így nem megyek oda kötekedni, hogy ti minek beszéltek erről?
Úgyhogy ne foglalkozzunk az ilyenekkel. Maradjunk a témánál. f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!