Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Berki Mazsi milyen jogon...

Berki Mazsi milyen jogon mutogatja mindig más gyerekét? A sajátját meg sosem.

Figyelt kérdés

Pamela kérése ellenére folyamatosan mutogatta instán Natit.

Mióta megszületett a saját gyereke, őt még egyszer nem mutatta meg. Az arcát folyton takarja.

Véleményem szerint egyik gyereket se kéne folyton neten mutogatni.

2021. dec. 12. 10:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
Akkor majd lesz egy harmadik nőtől is gyereke? Szégyen ez a pasi, de az a nő aki szóba áll vele, az is. A kérdéshez válaszolva, volt a Frizbi műsorban Pamela és elmondta, hogy nem tetszik, ez neki. Gondolom Mazsi azért vett vissza.
2021. dec. 12. 14:33
 12/32 A kérdező kommentje:
Akkor majd Mazsi gyerekének is lesz egy "bónusz mamija" nemsokára.
2021. dec. 12. 15:54
 13/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem fura, hogy mindig akkor megy tönkre Berki kapcsolata, miután megszületik a gyerek.
2021. dec. 12. 15:55
 14/32 anonim ***** válasza:
89%
Mi benne a fura? Egy gyerekkorában elhanyagolt nárcisztikus óriás bébi. Semmi fura nincs ebben inkább borítékolható és az csak az nem tudta előre, aki annyira vakon rajongott érte, mint ez a szerencsétlen nője. Mindenki rajta röhögött eddig is, hogy azt is elhitette vele, hogy megfogta vele az isten lábát, közben csak egy áldozatot csinált belőle... Egyet a sok közül. Egyedül a gyerekei nem tehetnek róla ki az apjuk
2021. dec. 12. 16:08
 15/32 anonim ***** válasza:
37%

Hát, annyi pozitívum mindenképp származik az egészből hogy van mivel foglalkoznotok.

Berki, Mazsi, Pami.....

Jézusom XDDDD

2021. dec. 12. 16:36
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

Bocsánat mostmár muszáj leírnom valahova mert annyiszor láttam, hogy ebben a témában mindig írja valaki, hogy minek foglalkoztok vele, stb stb.

Ez a bulvár kategória. Nyílván olyan ír ide akit érdekel és szeret ilyesmivel foglalkozni. A való életben senkivel nem tudok erről beszélni és feleslegesen nem traktálok senkit vele :D

Én inkább azt nem értem, akit nem érdekel, mégis mit keres itt?

2021. dec. 12. 16:54
 17/32 A kérdező kommentje:

#16: Minden kérdés alatt megjelenik egy okoskodó, aki amúgy ugyanúgy olvassa a bulvár kategóriát itt.

Sokszor már úgy írok ki kérdést, hogy aláírom,olyan válaszoljon, aki ISMERI az adott személyt.

Mindenki olyan kérdést ír ki amilyet akar. Akit nem érdekel a kérdés az minek jön ide??? Engem se érdekel a politika téma, így nem megyek oda kötekedni, hogy ti minek beszéltek erről?

Úgyhogy ne foglalkozzunk az ilyenekkel. Maradjunk a témánál. f

2021. dec. 12. 17:13
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
Meg az is elég árulkodó, hogy Berki hetek óta csak a focis fogadásokkal kapcsolatban oszt meg dolgokat. Esdig Mazsi Szerelem volt, most meg azt írta hogy a gyerek anyja..
2021. dec. 12. 17:24
 19/32 A kérdező kommentje:
Berkit sosem követtem,mert utálom őt. Mazsi eleinte szimpatikus volt egyébként,de nálam ez az élőben szülés kiverte a biztosítékot. Vagyis nem is élőben ment állítólag. Ja meg a büntetőfékezős eset... Undorítóak. És Mazsi mindenhez asszisztált sajnos.
2021. dec. 12. 17:29
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Ez tuti, amit itt írtok? Én marhára röhögnék rajta.. De nem lehet, hogy ez egy reklámfogás megint?
2021. dec. 12. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!