Akik élőben nézték Berki Mazsi szülését a neten és fizettek érte 1500 forintot,azok hozzátartozók,barátok lehettek?
Elképedve nézem ezeket a 2-300 milliós összegeket, amik különböző oldalakon megjelennek.
Én nem láttam "előben", de több screenshot is napvilágot látott, ezeken a nem fizetős részén kb 10.000 néző volt, a fizetős részén kb 1000-1100 néző. Tehát bőven 10 milla alatt van az összeg, amit kerestek.
Még úgy is, hogy főműsoridőben indították az adást és viszonylag hamar éjfél körül lehetett látni a szülés végét, a fizetős részt. A kiemeléskor 5 óra 3 percet mond az orvos születési időnek, mivel vajúdáskor némi fény beszűrődött az ablakon, a műtétkor kint pedig korom sötét volt, így ez hajnal 5 óra lehetett. Hajnal 4-5 között biztosan negyed ennyien nem nézték volna...
Kettejüknek együtt van 550e insta követőjük, ha belevesszük, hogy nagyjából ugyanazok követik mindkettőt, akkor lehet összesen kb 400e egyedi követőjük. Az a marketing legnagyobb csodája lenne, ha ezzel elértek volna 50% konverziót. Teljes mértékben kizárt. A 200ezres nézőszám totál kamu.
Lehet kíváncsiságból nézték, hogy milyen egy szülés. Sok nő ismerősömnek elképzelése sincs róla hogy hogyan zajlik. A rózsaszín mézes mázos sztorit ismerik csak amit a többi ember magyaráz be nekik. Azt hiszik nem is fáj. A férfiakról nem is beszélve...
Egy ilyen videó megnézése felnyithatja a szemüket hogy nem is annyira gyönyörű dolog a szülés. Én is mutattam egyszer ilyen videót a tudatlan barátomnak, nah azóta nem hozta fel a gyerekvállalást 😂
Nagyon durván ingerszegény lehet annak az embernek az élete, aki ilyennel tölti az idejét.
Ez annyira az alja, hogy kizártnak tartom a 200ezret. Valami nonszensz szám. Pár ezret saccolnék, az már reális.
"Árulni fogja a szaros pelenkákat vagy mi?"
Légyszi ne adj neki ötleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!