Berki Krisztián pontosan miért is lett celeb?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 23:35
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
manapsag trend a magyar mediaban hogy minel nagyobb sutyerak valaki, annal jobban sztaroljak. igy hat berkinek is felvitte az isten a dolgat.
egyebkent szerepelt csomo realityben is
3/9 anonim válasza:
Mert a népnek úgy látszik erre van igénye. - Nekem nem.
4/9 anonim válasza:
A múltkor kíváncsiságból rámentem az oldalára és 3 ismerősöm is kedveli, komolyan mondom szar kedvem lett, rendesen csalódtam.
5/9 anonim válasza:
Mert abban a tévképzetben él, hogy ő tényező bárhol is.
6/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy az emberek meg követik is, olyanok is, akik amúgy értelmesebbek. Ha nem figyelne rá senki, akkor el tűnne végre a médiából.
7/9 anonim válasza:
Mert szerepelt egy Győzike showhoz hasonló polgárpukkasztó műsorban
8/9 anonim válasza:
Mert olimpiai bajnok tornász! 😁
(Ja, az egy másik Berki... 😅)
9/9 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy lett a Fradi vezérigazgatója és miután szétlopta, hogy nem csukták le? Majd a Vác FC-vel is üzérkedett ahol szintén jelentős összegeket lopott és utána se csukták le. A celeb fogalma nem pozitív így nem csoda ha az lett belőle. Ezt pedig köszönhetjük a legnéphülyítőbb kereskedelmi csatornának a fide$z közeli TV2-nek. Nyilván a korábbi tevékenységei is hozzájuk kapcsolódnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!