Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Akik élőben nézték Berki...

Akik élőben nézték Berki Mazsi szülését a neten és fizettek érte 1500 forintot,azok hozzátartozók,barátok lehettek?

Figyelt kérdés
Nehezen tudom elképzelni hogy egy 180 ezret kereső bolti eladó,aki csak a tévéből ismeri Berkiéket pénzt adna ki arra hogy élőben nézhesse Mazsi szülését.Szerintem barátok,rokonok,munkatársak fizethettek és nézhették élőben.Egy átlagember akinek reggel mennie kell dolgozni nem fog egész éjjel fennmaradni hogy Berki Mazsi szülését nézhesse élőben.

2021. nov. 8. 03:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Nemfizetos resze volt a "hatterzajom", es a max szam,amit azon kiirt olyan 12-13k nezo volt. Namost,kizart,hogy aki befizetett ra,tehat annyira "fan", ne nezte volna az elejetol,tehat az ingyenes reszetol kezdoden. Viszont sokan voltak,mint magam is,akik csak az ingyeneset nezegettek,viszont nem fizettek. Tehat ebbol kiindulva egeszbiztos,hogy 10k-tol tobben nem fizettek. Sot,meg merem kockaztatni,hogy 1500tól sem voltak tobben. En is olvastam mar 70,meg 150ezret is,de teljesen kizart. Meg bizony annyira az ekberekben,bar lehet naiv vagyok. (En pedig csak triggerelésből neztem, imadom magam unalmas perceimben ilyenekkel kiegetni. Tudom,nagyon rossz szokas...)
2021. nov. 8. 16:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Bizok-emberekben*
2021. nov. 8. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Berki azt állítja hogy volt mikor 300,000 nézték és 1 millióan töltötték le. Többen állítják, hogy ez egy összevágott felvétel és nem élőben ment. A monitor elvileg november 3.mutatott este 7kor mentek elvileg korházba de mikor vajúdott nappali fény volt gondolom az már másnap volt . Az újságok azt írják éjfél körül született pedig 5.03 percet mondtak az orvosok. A live pedig az időt úgy mutatta, hogy aznap született mikor bementek. Így akik fizettek becsapva érzik magukat. Ezeknek mindegy, hogy ki vagy mi a lényeg, hogy pénz legyen lehet az akár az újszülött babájuk is..és akkor majd most jönnek még az eladott képek újságoknak. Gondolom a mai névbejelentésért is kaptak valamennyit.
2021. nov. 8. 18:34
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

170000 Ft a Gyedem, de én megnéztem, mert érdekelt🤷‍♀️

Nem ismerem őket. És igen fent voltam végig.

2021. nov. 8. 18:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Valóban nem élőben mehettet, mert aszerint éjfél után 2 perccel jött a világra,tehát 5.-én, de ma raktak fel képet instára, ott meg 4.-ét írnak 🤦‍♀️ :D (néztem)
2021. nov. 8. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14es ezek szerint nincs túl sok dolgod az életben, úgyhogy ilyenkor végülis miért ne.
2021. nov. 8. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

Ja meg még annyit, hogy a demagógiából visszavehetsz, mert a zsebpénzed arra költöd, amire akarod. Olyan, mintha én beírnám, hogy kapok havonta 10K benzinpénzt, de mégis elmegyek ide-oda kocsival, mekkora mártír vagyok! (Nyilván nem teszem hozzá, hogy nem a 10Kból, hanem a 300Ks fizuból)

Szóval kapsz egy kis zsebpénzt, de ha abból kéne megélned (ami lehetetlen), akkor bizony nem ezt nézegetted volna, hanem az árcímkét, hogy 8 vagy 11 dkg felvágottat tudsz venni.

Végszóként még egyszer: zsebpénzed bármire költheted.

2021. nov. 8. 19:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem zsebpénz, bocsi
2021. nov. 8. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy is megnézem mit veszek meg
2021. nov. 8. 20:15
 20/20 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy voltak csak barátok, családtagok. Simán van ebben az országban annyi agyhalott, akinek a rezsicsökkentés a mindene, de 1500 hufért ki nem hagyta volna ezt az eseményt. Nem szoktál nézni x faktort, vagy hasonlót? Ahol fizetős az sms? Szerinted pár ezer Ft jön ebből össze? (közben zárójelben jegyzem meg, ha vállalkozásod 200 forinttal emeli az árakat, már tüntetés van)
2021. nov. 9. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!